На фона на продължаващия регулаторен контрол крипто борсата Binance.US официално

...
На фона на продължаващия регулаторен контрол крипто борсата Binance.US официално
Коментари Харесай

Американският клон на Binance спира всички тегления на долари

На фона на продължаващия регулаторен надзор крипто борсата Binance.US публично спря всички тегления в щатски долари.

Платформата към този момент не позволява директни тегления в долари заради смяна в изискванията за прилагане, която влезе в действие тази седмица.

Потребителите бяха известени за тези промени по имейл. В известието те изложиха новото условие към потребителите на Binance.US да обръщат доларите си в “ “, преди да имат право на изтегляне. Освен това в модифицираните условия се показва, че депозитите в щатски долари към този момент не се покриват от застраховката FDIC.

През последните няколко месеца Binance беше въвлечена в регулаторни проблеми с американските управляващи, като беше изправена пред правосъдни каузи по отношение на интервенциите си в страната. Тези събития принудиха платформата да спре някои услуги за изтегляне на пари, откакто по-рано това лято спря депозитите в долари.

Имейлът гласи :

Когато Binance прекрати депозитите в долари, те означиха, че Комисията за сигурност и тържища на Съединени американски щати е заела “изключително нападателна ” позиция против компанията. Вследствие на това банковите сътрудници на платформата не пожелаха да продължат присъединяване си. Тази обстановка се разпростра след правосъдното дело, заведено от Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища против Binance.US през юни.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР