На фона на предупрежденията за задаваща се зимна буря, училищата

...
На фона на предупрежденията за задаваща се зимна буря, училищата
Коментари Харесай

Десетки училища в Чикаго затвориха в четвъртък заради зимната буря

На фона на предизвестията за задаваща се зимна стихия, учебните заведения в региона на Чикаго оповестиха, че затварят и минават към електронно образование в четвъртък.

Сред затворените учебни заведения са тези в District 13 – Dujardin School, Erickson Elementary School и Westfield Middle School в Bloomingdale, дружно с Taft School District 90 в Lockport

„ Поради неподходящите метеорологични условия, всички учебни заведения в District 13 ще бъдат затворени в четвъртък “, написаха управляващите.

Редица региони като District 104 в Summit, District 2 в Bensenville, District 45 във Villa Park, District 53 в Oak Brook и District 180 в Burr Ridge също оповестиха, че децата ще учат отдалечено.

В окръг Канкаки, където се чакат най-силните снеговалежи, учебните заведения Momence и Grant Park оповестиха, че ще преминат към електронно образование.

Много окръзи в Чикаго ланд са под предизвестия за рисково време.

Министерството на превоза на Илинойс съобщи, че се чака „ мощна стихия “ да докара до дъждове, наводнения, изобилна снежна завивка, лед и мощни ветрове. Всички тези фактори са причина за пътни произшествия.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР