На фона на пореден ръст на заразени с COVID-19 у

...
На фона на пореден ръст на заразени с COVID-19 у
Коментари Харесай

„Провери фактите“: Причиняват ли COVID ваксините внезапна смърт?

На фона на следващ растеж на инфектирани с COVID-19 у нас и по света и засилен интерес към имунизацията против новите му разновидности, още веднъж изплуваха тайни теории. Най-известната от тях внушава, че имунизациите убиват и зад това има съответна цел – „ реорганизиране на обществото и налагане на тоталитарно ръководство “. Какво стои зад тези изказвания – Росен Цветков ревизира обстоятелствата.

В същия ден може да се сложи и противогрипна ваксина на другата ръка

Филмът „ Починал ненадейно ” се появява на бял свят в края на предходната година. С главната теза, че световните елити дружно с предприемача Бил Гейтс употребяват Коронавирус имунизациите, с цел да обезлюдят планетата и да наложат тоталиратен режим. Негов създател е Стю Питърс, американски водещ на крайнодясно предаване, нееднократно разпространяващ тайни теории за ковид.
„ Това, което прави филмът толкоз авторитетен и рисков e, че вземат късчета истина и ги изкривяват, с цел да постановат тези подправени и подвеждащи разкази за това, че имунизациите убиват хората “, споделя проверяващият откривател Кейти Маккарти.

Към месец март те са имали общо 59 милиона почитатели

Филмът демонстрира фрагменти от произшествия най-вече с младежи и известни персони, внушавайки, че те са умряли поради Коронавирус имунизациите. Част от случаите обаче изрично нямат нищо общо с имунизацията против ковид. Такъв е въпросът с баскетболиста Кейонта Джонсън, който припада на спортния терен на 12 декември 2020 година Тогава към момента няма налични ваксини против COVID-19 – надлежно Джонсън не е бил имунизиран.

„ Той е имал сърдечни проблеми, които преди този момент не са били открити и по тази причина припада на терена “, прецизира Маккарти.
Нещо повече – Кейонта Джонсън е жив.

Подобно подстрекателство поддръжниците на тази конспиратовна доктрина вършат и за бразилския ефирен водещ Рафаел Силва, който припада в кадър.

Ваксини, чипиране и 5G - какъв брой има вяра българинът в тайните теории?

„ Подложих се на голям брой проучвания, които потвърдиха, че имам вродено заболяване, имах пет сърдечни ареста. След това разбрах, че видеото с припадъка ми служи за разпространяване на подправени вести. Много хора го употребяват, с цел да кажат, че претърпяното от мен е поради Коронавирус имунизацията. Преминах няколко теста, лекарите потвърдиха, че случилото се няма нищо общо с имунизацията ”, твърди самият Силва.

„ Това е един доста присъщ жанр на всички пропагандни материали. Виждате един прочувствен миг – жена, падаща под влака, и аз ви декларирам – това се провокира от ваксини. По същия метод мога да кажа – това се провокира от марсианците от излъчвател в центъра на Витоша ”, разяснява Аспарух Илиев, специалист по сигурност на имунизациите.

Причина за това е дългата предизборна акция в България, счита доктор Аспарух Илиев

Показаната във кино лентата жена, падаща под влака в метрото, е оживяла, съгласно изданието „ Нюзуик ” – не е ясно за какво е изгубила схващане. Лентата насочва и към това, че имунизациите провокират образуването на необикновени бели съсиреци.

„ 13 милиарда дози ваксини са направени в света – не знам дали някой осъзнава какво значи това. Ако имаше и най-малки отклонения при тази цифра, те щяха да се видят, да бъдат разследвани “, споделя доц Ангел Кунчев, основен държавен здравен контрольор.

И още една тайна доктрина, съгласно която извършен преди дни, на 4 октомври, тест на системите за незабавно предизвестие в разнообразни елементи на света, заплашва здравето ни.

„ Може би тече някаква подготовка за нещо - дали ще е пандемия, дали ще е нещо от сорта - не знам, просто тече някаква подготовка с изнасянето на кревати, чували. Ще се включи 5G мрежата... ще се излъчи доста мощен сигнал, който ще бъде предаден през телефони, тв приемници, радиа, рутери, всичко, което имате у дома като лъчение и ще повлияе на всеки човек, най-много на имунизирани хора, като се приказва, че отключи доста патогени, един от тях – зомби вирусът “ споделя жена в TikTok.

„ Ако имунизациите претърпяха една еволюция от 1796 година, първата ваксина, до момента те станаха първо живи ваксини, векторни, РНК ваксини, теориите на антиваксърите са едни и същи. А в този момент се намесиха 5G мрежите. Това демонстрира, че сянката на незнанието е доста дълга “, разяснява проф. Тодор Кантарджиев, консултант на Столична община по здравни въпроси и някогашен шеф на Националния център по заразни и паразитни заболявания.

„ Надали в човешката история има основано нещо толкоз непротиворечиво каквото са имунизациите. Защото, в случай че някой в медицината е избавил доста животи, те не са доста тия неща – едното е чистата вода, второ са дезинфектантите, третото са антибиотиците и четвъртото – имунизациите... И когато насочиш против тях такава агитация, объркваш хората, плашиш ги, караш ги да се двоумят, това е резултатът. И ни го видяхме – тъкмо с помощта на такива теории, които за жалост явно имат добра почва в България, нашият обсег с тези ваксини, си остана 30 %. Какво платихме за това? Че сме с най-високата смъртност и че един приблизително огромен регионален град в България си отпътува аз две години и половина ”, разяснява доцент Кунчев.

Самият Ангел Кунчев по време на пандемията стана цел на подправени вести. Беше разгласен за умрял.

Според него това, което досега идва като информация за „ Омикрон “, е оптимистично

„ Аз разбирам, че ненапълно като лице на акцията за имунизиране, в случай че можеха да потвърдят, че на мен нещо ми се е случило, щеше да е съвършеният вид и явно се поддадоха на тази уязвимост. Опитвайки се незабавно да отвръщам и да покажа на хората, че това не е правилно и че това е следващата подправена вест, си направих труда у дома да се снимам  с вестник, на който се виждаше датата. Нямате визия какви бяха отговорите – от 100 отговора в обществената мрежа, 98 бяха – тия работи ги знаем, има фотошоп, починал си и точка “, добавя основният държавен здравен контрольор.

Карико и Уайсман способстват за невиждано бързото създаване на ваксина

На фона на погрешните изказвания и дезинформация – преди няколко дни учените, разкрили технологията за иРНК-ваксините за CОVID-19, завоюваха Нобел за медицина.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР