На фона на пълномащабната руска инвазия в Украйна вече е

...
На фона на пълномащабната руска инвазия в Украйна вече е
Коментари Харесай

Daily Express: Путин ще умре или от старост, или от куршум в гърба

На фона на пълномащабната съветска инвазия в Украйна към този момент е ясно, че президентът на Русия - Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, надали в миналото ще се окаже непринудено от властта. Daily Express интервюира няколко политици и специалисти за това каква орис стои пред президента. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9653
Бившият народен представител от Държавната дума на Русия Иля Пономарев отбелязва, че здравето и фамилният живот на Путин постоянно са били загадка. Политиците нормално са по-открити, изключително по време на избори, само че Путин в никакъв случай не е имал потребност от това, тъй като в никакъв случай не се е кандидатирал за същински избори, сподели Пономарев. Опозиционерът риторично пита за какво да прави занапред това в края на живота си. 

Според Пономарев вероятността Путин да подаде оставка е минимална или по различен метод казано " невероятно ".

Според съветския специалист и анализатор Нейт Сибли, Путин евентуално ще почине на поста си " или от напреднала възраст, или с патрон в гърба ". „ За разлика от доста богати руснаци, Путин не възнамерява да се отдръпна умерено в имение на Френската Ривиера с любовниците си “, сподели специалистът.

Експертът по връзки с обществеността Антъни Бър сподели, че е малко евентуално Путин в миналото да се отдръпна, само че акцентира, че в случай че го стори или ще е по неговите си правила или по решение на майката природа. " Путин ще бъде президент толкоз дълго, колкото желае или здравето му разрешава. Няма да се учудя, в случай че почине на работа. Той няма да се съобщи елементарно и кой може да го смъкна? ", пита риторично той.

" Той даже прави умели промени в конституцията, които да му разрешат да ръководи безпределно, трансформирайки модерна Русия в същинска автокрация ", прибавя специалистът.

Политическият специалист Роджър Геволб дефинира здравето на Путин като " най-важния въпрос ". " Известно е, че е мъчно да се реши, изключително от разстояние и посредством медиите, действителното психическо или физическо здраве на огромна обществена фигура ", споделя Геволб.

Войната в Украйна и обкръжението на Путин На 3 май 2022 година някогашният народен представител от Държавната дума  Иля Пономарев съобщи  , че в случай че неговият парламентарен правоприемник, министър председателят Михаил Мишустин, пристигна на власт вместо съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, той ще се опита да спре военните дейности в Украйна. На 27 август 2022 година специалисти оповестиха вероятен  преврат в Русия, свалянето на Путин и неговото ликвидиране. На 13 ноември 2022 година канцеларията на президента на Украйна съобщи, че  Русия е в развой на разпад на бюрокрацията. На 23 февруари 2023 година началникът на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата Кирил Буданов разгласи, че в обкръжението на Путин има  агенти на украинското разузнаване. На 26 февруари 2023 година политическият пълководец, политологът Михаил Шейтелман съобщи, че обкръжението на Путин не се нуждае нито от самия деспот, нито от Крим или Украйна. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР