На фона на общия спад на пазара на криптовалути, данните

...
На фона на общия спад на пазара на криптовалути, данните
Коментари Харесай

Китовете продължават да трупат Биткойн, Avorak AI и Solana

На фона на общия спад на пазара на криптовалути, данните сочат, че китовете натрупват Биткойн (BTC), Avorak AI (AVRK) и Solana (SOL).

Биткойн китовете в придвижване

Няколко разбора на веригата демонстрират, че Биткойн (BTC) китовете са взели участие в интензивно струпване през последните няколко месеца. Въпреки сегашния пазарен спад дълготрайните притежатели на BTC наподобяват необезпокоявани и остават непоколебими в капиталовите си тактики. Освен това изказването на ръководителя на Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища (SEC), че не смята BTC за скъпа книга, подтикна вложителите да се насочат към Биткойн. Това са мощни знаци за позитивна наклонност на хоризонта за водещата международна криптовалута.

Прогнозите за 100-кратно нарастване на изкуствения разсъдък на Avorak

Avorak AI притегли вложители и анализатори от целия свят, с помощта на многочислените си конкурентни преимущества.



Avorak AI е първата на пазара, което ѝ разрешава да изпревари конкуренцията и да предложи на потребителите несравними благоприятни условия. Avorak предлага чатботове, основатели на текстове, виртуални асистенти, принадлежности за 3D моделиране, ботове за търговия, генератори на изображения и други посредством блокчейн. За да показва несравнимите преимущества на решенията на Avorak, неговият бот за търговия може да автоматизира покупко-продажби, без значение от борсата или класа активи. Търговският бот на Avorak употребява канал за въвеждане от команден ред, програмиран със общоприет скрипт, а не със комплицирани кодове. Освен това ботът за търговия с изкуствен интелект дава прогнози за цените, знаци и вести при смяна на пазарните модели или трендове.

Avorak също по този начин разполага със мощна токеномика. Родният токен на екосистемата на Avorak AI, AVRK, действа като заплащане за нейните услуги. AVRK е дефлационен с лимитирано предложение от 40 милиона и по този метод цената му се чака да се усили с течение на времето и с търсенето на решенията на Avorak. Притежателите на AVRK се възползват от системата за противоположна връзка за приходите на Avorak и могат да усилят притежавания от тях токен посредством пуловете за стейкинг на Avorak. AVRK може да се търгува и на разнообразни крипто тържища.

Освен това Avorak е във етапа на първичното си предложение на монети (ICO). Тази ниска пазарна капитализация му разрешава да нарасне с невиждани равнища. ICO също по този начин предлага на вложителите няколко преимущества пред купувачите на открития пазар, създавайки мощна общностна основа. Тези преимущества включват понижени цени, бонуси за токени и приоритет в пуловете за стейкинг. Екипът и пътната карта на Avorak са солидни, като планът напредва доста, до момента в който към момента е в ICO.

Към ICO се стичат огромни вложители, защото сега то се намира във втората последна фаза. Инвестиция от един индивид даже усили напредъка му до над 50%.

Очаква се възобновяване на Solana

Въпреки че претърпя забележителен спад на цената след правосъдното дело на SEC против Coinbase на 6 юни, Solana (SOL) демонстрира признаци на отскок. Искът дефинира SOL на Solana като скъпа книга, което провокира боязън, неустановеност и подозрение (FUD) измежду вложителите и потребителите. През седмицата обаче цените бяха релативно постоянни, с отчасти възобновяване на загубите. Изявленията, направени от Фондация Solana в отговор на обвиняванията на Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища, изиграха решаваща роля за възобновяване на доверието на вложителите. А китовете наподобява се възползват от по-ниската входна цена.

Заключение

Следването на дейностите на крипто китовете може да докара до огромни облаги. Важно е обаче да проведете лично изследване и да прецените капиталовите си цели и толерантността си към риск, преди да извършите каквито и да било вложения.

За повече информация по отношение на Avorak AI и нейното ICO:

Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР