На фона на новината, че Кание Уест е имал постоянни

...
На фона на новината, че Кание Уест е имал постоянни
Коментари Харесай

Кание Уест е „странен“ за зъбите си, веднъж любимият му зъболекар даваше уроци на друг зъболекар

На фона на новината, че Кание Уест е имал непрекъснати титаниеви протези, завинтени в устата му, източник, непосредствен до рапъра, споделя на Page Six че той е прочут като „ чудноват “ по отношение на зъбите си от известно време.

Всъщност те споделят, че един път звездата от „ Животът на Пабло “ е предиздвикал обичания си ортодонт да му даде насоки по какъв начин да работи върху неговите чомпери.

„ Той докара един ортодонт в различен зъболекарски кабинет, с цел да му покаже по какъв начин да работи със зъбите си “, удиви се дълготраен прочут на проблематичния музикант, трансформирал се в фешън дизайнер. Вътрешният човек споделя, че известната съответна звезда нормално има до дузина зъболекари на ротация във всеки един миг и е имал доста, доста конфигурирани, ремонтирани и отстранени решетки през годините.

Друг вътрешен човек спекулира, че манията му по зъбите може да е почнала с известната му автомобилна злополука през 2002 година, при която челюстта му е разрушена. (Той записа първия си шлагер „ Through The Wire “ с към момента затворена...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР