На фона на девет поредни рекордни продажбени години и общо 10

...
На фона на девет поредни рекордни
продажбени години и общо 10
Коментари Харесай

Първият plug-in хидрид на SUBARU ще бъде CROSSTREK

На фона на девет следващи рекордни продажбени години и общо 10 с растеж в реализацията си, американското подразделение на SUBARU разгласи, че първата зареждаема електрифицирана кола (plug-in хибрид) на марката ще бъде версията 2019 година на модела CROSSTREK.

От марката разясняват, че Crosstrek Hybrid 2019 ще запази всички познати и оценени високо от потребителите качества на стандартната версия на CROSSTREK, само че базата ще бъде надградена с усъвършенствана горивна икономичност. Стандартно за plug-in хибридните коли, първото по рода си предложение от страна на SUBARU ще предложи работа в два съществени режима- хибриден, при който работят стандартния двигател с вътрешно горене и електромотора, и напълно електрически за придвижване на по-къси дистанции.

Без да навлизат в механически подробности за електрическата част да задвижващата система на Crosstrek Hybrid 2019, от SUBARU споделят, че новата трансформация на третото най-продавано пазарно предложение на марката в Америка ще бъде оборудвана с класически за компанията четирицилиндров боксеров мотор с вътрешно горене, система за задвижване на четирите колела и напълно нова предавателна кутия.

Продажбите на SUBARU Crosstrek Hybrid 2019 ще започнат преди края на тази година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР