На фона множеството официални изявления по случай 24 май се

...
На фона множеството официални изявления по случай 24 май се
Коментари Харесай

Пеевски и Божков поздравиха българите за 24 май

На фона множеството публични изказвания по случай 24 май се откроиха два ярки поздрава – на депуата от Движение за права и свободи Делян Пеевски и на хазартния необут Васил Божков. Народният представител от известно време се обръща към народа постоянно, а укриващият се в Дубай предприемач отчетливо усилва наличието си в обществените мрежи.

Поздравът на Пеевски бе публикуван от личните му медии.

" Тази дата се утвърди в нашата традиция като най-светлият и жизнеспособен празник, който честваме под звуците на „ Върви, народе възродени “. Това е денят на буквите, на просветата, на науката и на духа. Ден, в който почитаме делото на Солунските братя Кирил и Методий. Изказвам голямата си признателност към нашите учители, които съхраняват родния ни език и възпитават младите, към дейците на културата и науката, чиито достижения са приети в света ", декларира депутатът и приключва с апела: " Да пребъде кирилицата! "



Далеч по-критичен към актуалната обстановка бе Божков. Той поздрави хората за празника посредством видео във фейсбук-профила си. Но съобщи:
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР