На флага, сложен на сградата, има надпис В памет на

...
На флага, сложен на сградата, има надпис В памет на
Коментари Харесай

Пригожин обяви превземането на Бахмут

На флага, комплициран на постройката, има надпис " В памет на Владлен Татарски ". Известният съветски боен сътрудник Владлен Татарски почина при гърмеж в заведение в Санкт Петербург в неделя. По последни данни на Министерството на здравеопазването на Русия 30 души са потърпевши, а 24 от тях са приети в болница. Според източник на РИА Новости взривното устройство е било импортирано от жена.

Същевременно Пригожин посочи, че в западните региони на града " към момента има противников сили ".

" Сега е 2 април, тъкмо в 23:00 ч. Зад мен е постройката на градската администрация [на Бахмут]. Това е съветското знаме - [на Владлен Татарски, който почина в неделя при бомбен атентат в Санкт Петербург]. На това знаме написа " Ще те помним с положително ". Юридически ние взехме Бахмут ", сподели Пригожин, чиито думи са представени в канала на пресслужбата му в Телеграм.

Собственикът на " Вагнер " добавя, че командирите на частите на съветските войски, които са завладяли градската администрация и целия централен квартал, " ще носят и издигат флагове ", написа Българска телеграфна агенция.

По думите на Пригожин в западните квартали на Бахмут към момента има украински войски.

На първи април основаният в Съединени американски щати Институт за проучване на войната заяви за появяването на знамето на ЧВК " Вагнер " на постройка в центъра на града, на няколко пресечки (на 400 метра) от постройката на градската администрация.

 

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР