На финалната права е продажбата на свободни жилища в жилищния

...
На финалната права е продажбата на свободни жилища в жилищния
Коментари Харесай

Свършват жилищата в зелената перла „Sofia Land Residence“

На финалната права е продажбата на свободни жилища в жилищния комплекс от нов вид със собствен, личен парк „ Sofia Land Residence “.

Уникалното в него е, че жилищата се намират в централната част на София, наоколо до Южния парк, а постройките са обградени от необятен парк с изобилна зеленина.

Замислен и осъществен като напълно нов комплекс от затворен вид, „ Sofia Land Residence ”, покрива най-новите и високи условия за личен дом в столицата: усамотение и успокоение, съчетани с добра локация и качествено осъществяване.  

Всички седем здания в затворения комплекс „ Sofia Land Residence “ са изпълнени според утвърдените планове, излиза наяве от получения в авансово оповестения период Акт 15. Документът е налице броени месеци преди съставянето на протокол пример 16 за определяне годността за прилагане на градежа и следващо издаване на позволение за прилагане. В момента се изготвя административното досие на комплекса. Приключи и  цялостното озеленяване с висока растителност с подготвени дървесни типове, импорт от Италия, остава единствено дефинитивно оформяне на парка с ниска растителност и затревяване, което ще стартира всеки миг.

Изключителната локация на Sofia Land Residence го прави наличен до всичко значимо за един уравновесен градски метод на живот. Все още, в него  могат да бъдат открити лимитирани оферти за двустайни, тристайни и четиристайни жилища с ревю към Витоша, парк Борисова градина и вътрешния парк.

Sofia Land Residence е ситуиран в южната част на Борисовата градина и е част от квартал Лозенец, който е измежду най-предпочитаните за живеене квартали в столицата. Комплексът обезпечава изключителна панорама към Витоша, както и особено проектирана зелена част от 17 декара, в които са включени парк, градина с доста зеленина, цветя, дървета, пейки и водни огледала. Общата застроена повърхност е 5 декара и съставлява по-малко от 50% от целия имот – което значи в действителност впечатляваща зелена повърхност!

Сградите в комплекса са 7, като три от тях са с по 9 етажа, две – с осем етажа, една - със седем и една – с шест етажа. Зеленият парк обаче прави Sofia Land Residence безусловно несравним в централната част на столицата ни. София в последните години се трансформира в същински и огромен европейски град, и от ден на ден хора избират да живеят и работят тук.  Купувачите на жилища все по-често слагат като условие да имат парцел в място, заобиколено от зеленина, само че изключително в централната част на града това е много сложна задача, изискваща много време, сили и пари за намиране на походящия парцел.

Точно в този извънреден сегмент – централна, само че спокойна локация, в композиция с доста зеленина и първокласно осъществяване, попада новият план Sofia Land Residence, сложил си амбициозната цел да промени стандартите на градското жилищно мислене в България.

Изпълнението по градежа на Sofia Land Residence е първокласно и в крайник с последните трендове за качествено строителство - фасадите са композиция от мазилка и керамични плочи, а изолацията е сериозна (стиропор, стъклена вата и противоветрово фолио).

Великолепни френски прозорци обезпечават панорама към планината, а терасите са вид „ лоджия “ със стъклен парапет и двупластова хидроизолация.

Апартаментите в постройките на Sofia Land Residence са няколко вида. Партерните жилища са надлежно на едно или две равнища (партерни мезонети), като и двете разновидности имат лични дворове с градини. Типовите жилища пък се оферират с една, две или три спални, и всички имат покрити тераси. Комплексът разполага и с терасовидни жилища с покрити тераси.

Всички жилища се оферират с обезпечено подземно паркомясто, а клиентът може да избере сред два разновидността на комплектност – първият дава опция за лично решение на пространството, а вторият - изцяло интериорно решение до ключ, в това число доставка на мебели от реномирани италиански марки, избор на спално долни дрехи, аксесоари и украшения.

Sofia Land Residence обезпечава безспорна сигурност на живеещите там – комплексът разполага със лична жива защита, видео-наблюдение с над 120 камери, вътрешен СОТ, стеснен достъп на външни хора (сметосъбирането се прави от особено предопределена за това рампа на оградата). Комплексът разполага с в допълнение електроснабдяване, осигуряващо естествен режим на работа и обслужване на асансьорите при положение на прекъсването на електрозахранването.

В информационно отношение Sofia Land Residence е извънредно наличен и за хората, които разчитат на градския превоз. Станцията на метрото на бул. „ Джеймс Баучер “ е на 10 минути пешком, а наоколо до комплекса рейсове от разнообразни градски линии.

Възможностите за спорт и услуги са следващия плюс в портфолиото на новия план. В съседство има условия за упражняване на тенис, фитнес, скуош и плувни спортове. Търговски комплекс „ Парадайз “ е в непосредствена непосредственост, а най-близките магазини за артикули от първа нужда са на пешеходно разстояние.

Цените на жилищата в Sofia Land Residence са най-хубавите вероятни за региона. В Лозенец доста от строените преди 40 години жилища се оферират на цени близки и по-високи от новото качествено строителство на границата с парка. Повече информация за комплекса и по какъв начин да купите своето жилище може да намерите в страницата на Sofia Land Residence - ТУК .
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР