На финален етап е реконструкцията на селскостопански надлез над пътя

...
На финален етап е реконструкцията на селскостопански надлез над пътя
Коментари Харесай

На финален етап е реконструкцията на надлез над пътя Шумен-Карнобат

На заключителен стадий е реконструкцията на селскостопански надлез над пътя Шумен-Лозарево-Карнобат, при 89-ти км в региона на Карнобат, оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура ".

 Агенция " Пътна инфраструктура "

Предвижда се придвижването по надлеза да бъде пуснато преди началото на дейния селскостопански сезон. Инвестицията е за над 700 хиляди лева и е от националния бюджет. Завършиха дейностите по горното строене на надлеза, сега се извършват асфалтовите работи на оборудването.

 Агенция " Пътна инфраструктура "

След приключването им следва полагането на хоризонтална маркировка, пътни знаци, ограничаващи системи и парапети. Съоръжението е с дължина 36 метра и е с изключително значение за локалната земеделска промишленост, защото свързва прилежащи обработваеми аграрни площи, които са разграничени от второкласния път Шумен-Карнобат.

 Агенция " Пътна инфраструктура "

Поради увреждане при пътен случай от извънгабаритно транспортно средство оборудването не е употребявано в продължение на години. С реконструкцията на надлеза ще се обезпечи безвредното придвижване както по второкласния път, по този начин и на преминаващата селскостопанска техника в сектора.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР