На финала сме на предизборната кампания. Казват, че кампанията била

...
На финала сме на предизборната кампания. Казват, че кампанията била
Коментари Харесай

Атанас Камбитов: В кварталите Еленово, Орлова чука, Ален мак времето е спряло 2019.г. Видимо е това, което направихме ние преди 4 години! Тези след нас не успяха дори да го поддържат...

На финала сме на предизборната акция. Казват, че акцията била тежка. За мен предизборната акция беше същинско наслаждение. Време на срещите с вас, в които още веднъж се вслушах в гласа ви. Усетих разочарованието ви от упадъка в последните 4 години, в които в Благоевград не се случи нещо огромно и очевидно, с което жителите и кметовете след мен да се гордеят.

По време на предизборната акция непрекъснато повтарях да не обръщаме внимание на виртуалността и празните обещания в думите на някои от претендентите, а на същинската действителност, т.е. какъв брой положително е направила и ще направи една позната ви администрация. Аз и екипът ми администрирахме 8 години с дълготрайна визия за развиване и резултатите от нашата работа са забележими.

Направихме доста, заложихме доста, което другите не съумяха да поддържат и продължат. С доза мъка се запитвам: Не усетихте ли хъса, с който работехме,за да бъде Благоевград по-добро място за живеене?! Сигурно сме допускали неточности, преследвайки огромната цел да превърнем Благоевград в хубав, съвременен, европейски...Не ми се ще да имам вяра, че напъните ни да работим непрекъснато по тежките проблеми, да извоюваме, построим и реализираме с доста труд това, което всички виждате, са неоценени.

Тези дни се срещах с хора от кварталите - " Еленово ", " Ален мак ", " Орлова чука "... Място, в което аз и екипът ми, вложихме доста старания, с цел да подобрим благосъстоянието на жителите и облагородим средата, в която да живеят и отглеждат децата си.

Помните ли по какъв начин изглеждаха огромна част от блоковете в кварталите, за които през днешния ден приказвам?!

Грозни панели, олющени мазилки, блокове- знак на съсипия!

С големи старания санирахме и обновихме над 200 блока и пространствата сред тях. Променихме домовете на стотици семейства, присъединили се в националната стратегия за енергийна успеваемост. Благоевград беше първенец, бяхме най-хубави в страната по този индикатор. Кварталите трансформираха напълно визията си.

В кв. Еленово изградихме желан за децата и техните родители закрит плувен басейн, нов състезателен комплекс, а помните ли мястото зад него.?!

Превърнахме действителен с години шубрак в хубав парк. Един от претендентите непрестанно повтаря, че някой все му пречи да направи това и това! Нима не минахме и ние презпериод, в който ни се пречеше?! Но не се оплакахме, не обвинявахме.

Помните ли 2014-2015-та година, когато тогавашното държавно управление загърби Благоевград и политическата стоп палка блокира построяването на спортния комплекс. Тогава ние победихме дружно, с вашата поддръжка и митинги, с дейната ви гражданска позиция и направена подписка, обединила 15 000 индивида,без разлика на партийна принадлежност-червени,сини, зелени. Всички желаеха това да се случи. И успяхме.

Спортният комплекс в Еленово е реалност. И освен! И нещо доста значимо всичко това е направено не с парите от налозите ви или със заеми, а с обезпечени средства от оперативни и национални стратегии.

Два парка, десетки детски площадки, реновирани и актуализирани детски градини, нова детска градина,спортни площадки с фитнес уреди навън, ремонтирани учебни заведения, поддържани междублокови пространства, асфалтирани улици, актуализирана зов мрежа, асфалтиран бул. Пейо Яворов - всичко това се случваше с лекост. Имахме заложени още доста планове за развиването на квартала и щяхме да свършим всичко, което вие при нашата непрекъсната връзка искахте.

Какво се случи обаче! 4- години бяхте забравени. Направеното от нас остана, само че тези след нас нито го поддържаха, нито направиха нещо очевидно.

Приближава моментът на избор. Днес изборът е сред безпорните и безапелационни триумфи на Благоевград от преди 4 години и хаоса от последните няколко години, основан от безпринципност, управническа отпадналост и политическа хамелеонщина. Изборът е сред Благоевград с ясна визия за развиване и Благоевград без небосвод, подобен в какъвто го трансформира сегашната администрация.

Ние знаем по какъв начин да променим това. Как да работим освен върху забележимите неща, само че и в непрекъснатото модернизиране на „ общинската машина “, която през днешния ден се задъхва от голословно раздута администрация. Ще променим това! Знаем по какъв начин. Доверете ни се! Бюлетината е 77!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР