На финала на своя меден месец новите семейни двойки в

...
На финала на своя меден месец новите семейни двойки в
Коментари Харесай

Ще заживеят ли заедно новите семейни двойки след края на сватбените си пътешествия?

На финала на своя меден месец новите фамилни двойки в „ Женени от пръв взор “ са изправени пред следващото съществено предизвикателство – те ще би трябвало да вземат значимо решение. Ще заживеят ли дружно под един покрив или краят на сватбеното странствуване ще бъде край и на брака им?

Въпреки различията посред им Мерал е подготвен на всевъзможни взаимни отстъпки в името на брака си с Ивана и решително й предлага да заживеят под един покрив, с цел да се опознаят по-добре. Дали обаче тя е подготвена за тази крачка или професионалните и персоналните й задължения ще се окажат спънка, с цел да одобри предлагането на Мерал.

Светозар няма самообладание да свие своето фамилно гнездо с Таня и с неспокойствие прави проекти за бъдещето, само че ще успее ли да ги реализира?

Опитите на най-противоречивата двойка в този сезон на риалити формата Василена и Никифор да намерят общ език за следващ път ескалират в гневен спор, който напряга връзките им още повече. „ Никога през живота си не желая да срещам щерка си с Никифор “, безапелационна е Василена. Ще успее ли Никифор да я разубеди и да откри път към сърцето й, ще видите тази сряда от 22.00 ч. единствено по NOVA .
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР