На финала на седмицата Левон Хампарцумян се изяви като домакин

...
На финала на седмицата Левон Хампарцумян се изяви като домакин
Коментари Харесай

Това е черешката на тортата! Хампарцумян показа приказния си...

На финала на седмицата Левон Хампарцумян се изяви като хазаин в Черешката на тортата. Арменецът, който е банкер и финансист умерено може да мине за началник готвач, само че под прикритие. Менюто му бе доста изтънчено, само че и разточително и прекомерно вкусно. А приготвянето му не затрудни банкера, а дори му достави наслаждение.



Естествено, домакинът посрещна гостите в личната си къща. Която съставлява голяма и красива сграда, обзаведена с доста жанр и усет в светли тонове.

Но това, което притегля погледа е красивата й градина, поддържана от Хампарцумян като от корица на списание. Самият Левон се похвали, че в нея отглежда повече от 400 разнообразни растения, измежду които има доста красиви рози, които тъкмо в този миг цъфтяха, само че и пресни подправки за изисканата вечеря.

Левон сервира на звездната си компания предястие от аншоа, доматена салата, подправена с домашно песто и скариди. Предложи им сорбе от лайм и джинджър за пречистване на небцето преди главното, което бе агнешки ребърца, печени на грил с 2 гарнитури, а десертът бе плодове в композиция с шафран.

Естествено банкерът завоюва плакета за 3-ти път в предаването, а и самия началник Манчев гледа с интерес по какъв начин Левон готви и нямаше нито една забележка. Но фенове разясняват: „ Не всеки може да се похвали с подобен дворец и с такива финансови благоприятни условия, покажете с какво разполага българския народ ”, а различен му дава отговор: „ Това е кулинарно предаване, за българското всекидневие гледайте вести, написа blitz.bg.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР