На финала на първия сезон на Ергенът Виктор Стоянов реши

...
На финала на първия сезон на Ергенът Виктор Стоянов реши
Коментари Харесай

Виктор даде последната роза на Виктория, но призна: Бързо разбрахме, че не сме един за друг

На финала на първия сезон на " Ергенът " Виктор Стоянов реши да даде последната роза на Виктория.

„ Стоя пред теб в този прелестен ден, за мен е чест! Изпитвам облекчение, че най-сетне мога да споделя какво в действителност изпитвам към теб и това не е нещо, което се случва в този момент. Тези усеща хранят сърцето ми, осмислят дните ми и ме тревожат, в най-красивия смисъл на тази дума, от седмици. Ти прекрачи прага на това откачено премеждие последна и още тогава знаех, че в това има пръст ориста. Развълнуваме в мига, в който те видях! Обичам всички недостатъци на характера ти, тъй като те те вършат същинска, вълнуваща, непредвидима. За мен моето момиче, дамата на моя живот, бъдещата майка на децата ми би трябвало да е тъкмо такава – жена с гордо вдигната глава, почтена, непреклонна, да отстоява себе си и фамилията ни с цената на всичко. Ти си безстрашна и това ме кара да те почитам още повече. Виктория, заставам тук и без всякакво подозрение настоявам, че ти си момичето, към което изпитах най-силни усеща. Искам да те опозная в действителността! Затова, в символ на почитание, в символ на самопризнание, ще ти подаря последната роза в това премеждие. Моля те, Виктория, приеми последната роза! Моля те, да приемеш и предлагането ми да задълбочим възприятията си в действителния живот! “ - обърна се Виктор към младата жена.

„ Аз съм доста щастлива, към момента не мога да допускам. Имам възприятието, че сънувам, желая да се събудя! Искрено се надявам, че нашите страсти и връзки ще станат още по-красиви и забавни, когато сме към този момент на открито, и нямам самообладание това да се случи, с цел да мога да схвана по какъв начин всичко ще наподобява. Това е краят на нашето премеждие тук, само че откровено се надявам, че това е начало на нещо доста по-голямо, което на нас следва да ни се случи “ – показа Виктория.

Минути след края на предаването Виктор Стоянов гостува в Шоуто на Цитирудис, където съобщи: " Бързо разбрахме, че с Виктория не сме един за различен. Не сме дружно сега ".

Вероятно Виктор е видял същинското лице на Виктория след края на шоуто. Зрители допускат, че абсурдът сред Алекс и Виктория, при който рускинята прекрачи границата и заля съперничката си с чаша вода, който ергенът е изгледал дружно с тях, му е отворил очите. Виктор не бе очевидец на кавгата, постави старания да утеши Алекс, само че по този начин и не накара постъпката на Виктория, а я остави в конкуренцията.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР