На феновете на поп фолк фурията Мария им втръсна от

...
На феновете на поп фолк фурията Мария им втръсна от
Коментари Харесай

Мария съвсем обърка феновете си

На почитателите на поп фолк фурията Мария им омръзна от непредвидимите ѝ промени. Последната година миньончето нанесе жестоки вреди върху кариерата си - виновност, за което частично има персоналния ѝ живот.

Преди година тя съобщи, че се отхвърля от музикалната си кариера вечно. Половин година по-късно пък се завърна. Отказа се изрично от ходенето по участия, само че малко по-късно пусна ария и още веднъж се върна по чалготеките. Всичко това пристигна доста на нейните фенове и мнозина просто я зачертаха с черен маркер, написа Шоу Блиц.

Оказва се, че Мария няма никакво почитание към публиката и няма никакво предпочитание да пее. Прави го в моменти, в които няма мъж до себе си, който да задоволява всичките ѝ прищевки. Тези дни стана ясно, че още веднъж е намерила подобен човек в живота си и изрично съобщи, че отново къса с кариерата си.

Поп фолк звездата обърка почитателите, представяйки преди няколко месеца нова ария. Тогава тя съобщи, че е възобновява театралните си изяви и даже направи клубно присъединяване.

Сега твърди, че желае да обръща повече внимание на любовта си, на щерка си Марая и най-близките ѝ хора, а не да тича непрекъснато по задания и да се разсейва с разнообразни неща. На 39 години хитовата изпълнителка е уверена, че в този момент му е времето да се отдаде на малко отмора. Много от почитателите ѝ се чудят какъв брой ли дълго ще продължи това.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР