На феновете на Даниил Медведев ще им се наложи да

...
На феновете на Даниил Медведев ще им се наложи да
Коментари Харесай

Даниил Медведев няма да играе във Вашингтон


На почитателите на Даниил Медведев ще им се наложи да почакат най-малко до Мастърса в Торонто, с цел да видят любимеца си още веднъж в игра. Руснакът отдръпна поръчката си за ATP 500 шампионата във Вашингтон (31 юли – 6 август), като повода за решението му към момента не е ясна.

Последното към този момент присъединяване на Медведев на Citi Open датира от 2019 година Тогава той стигна до финала, където обаче загуби от Ник Кирьос с 6-7(6), 6-7(4).

Оттеглянето на Медведев значи, че Григор Димитров се изкачва с едно място в схемата и понастоящем е петият най-високо ранкиран участник в листата. Пред него са Тейлър Фриц, Франсис Тиафо, Феликс Оже-Алиасим и Хуберт Хуркач. Сред участниците личат имената още на миналогодишния първенец Ник Кирьос, както и Анди Мъри, Гаел Монфис, Кей Нишикори, Диего Шварцман, Александър Бублик и Себастиан Корда.

Медведев не е играл от Уимбълдън, където доближи до полуфинал, изгубен от Карлос Алкарас. Преди това международният №3 игра четвъртфинал в Хале, където отстъпи на различен испанец – Роберто Баутиста Агут. Със своите пет трофеи от началото на годината руснакът е водач в Тура по този индикатор.
Tenniskafe.com · Странната седмица с клей, допинг скандал и неспортсменско държание
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР