На феновете на бокса може и все още да не

...
На феновете на бокса може и все още да не
Коментари Харесай

Милионите, които Томи Фюри и Джейк Пол спечелиха

На почитателите на бокса може и към момента да не им се има вяра, само че Джейк Пол се оправя в действителност добре на кръга и най-малко допреди няколко дни не познаваше загубата.
 Джейк Пол, Майк Тайсън и заканите за боксов мач сред двамата
Ще забележим ли Майк Тайсън против Джейк Пол

Обнадеждаващи сигнали

Това обаче се промени след мача с Томи Фюри , който ютюбърът загуби след съдийско решение. Мачът, изигран в Саудитска Арабия, обаче надали ще тормози Пол доста дълго време. Просто тъй като въпреки и изгубил е проработил повече пари от съперника си.

Според Sports Zion, парите, които са му били обезпечени са, са в размер на 2.6 милиона $. Но това, несъмнено, не е всичко, тъй като Джейк Пол е прибрал и 65% от приходите от правата за лъчение. Това значи, че Пол е проработил общо  7.1 милиона $ , написа Metro.co.uk.

Макар и победител в дуела, възнаграждението на Томи Фюри е много по-ниско. 1.6 милиона $ са били сигурните му пари, като към тях се прибавят 35% от телевизионните права и 835 000 $ бонус за спечелването на мача.

Общата сума, която Фюри е проработил за осемте изиграни рунда в Саудитска Арабия е  4.5 милиона $.  Големи пари са валяли и на залозите за мача, като Дрейк, който е прославен със страстта си към
залаганията, е изгубил 400 000 $ от мача. Това е по този начин, тъй като рапърът е заложил парите си на Джейк Пол.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР