На Евровизия 2022 г. Испания беше представена от Чанел Тереро

...
На Евровизия 2022 г. Испания беше представена от Чанел Тереро
Коментари Харесай

Испанското кралско семейство зарадва Чанел Тереро

На Евровизия 2022 година Испания беше показана от Чанел Тереро с песента ѝ " SloMo ". Парче, което безспорно съумя да нагорещи пристрастеностите в Пала Алпитур в Торино. 31-годишната Чанел Тереро, родом от Хавана, Куба, сподели че освен може да пее, само че и да танцува чудесно. Тя се показа като една същинска латино дива на сцената на състезанието, като с помощта на нея страната се класира на трето място.

Постижението ѝ не остана неусетно от испанското кралско семейство, които не пропуснаха да я поздравят за отличното ѝ показване. По време на конференция Чанел получи писмо от крал Фелипе и кралица Летисия, адресирано до нея. Писмо, което я изненада и остави съвсем безмълвна. " Шокирана съм. Много е мощно, нямам доверие какво се случва ", сподели мощно разчувствана певицата на конференцията.



Тя даже прочете писмото на глас, подписано от кралските особи, в което те предават най-искрените си поздравления за това, че " накара всички да се почувстваме толкоз горди " в тази страна.

" Много поздравления за фантастичното ти показване. Третото място, на което се класира на финала, е историческо за страната ни ", означиха Летисия и Фелипе, намеквайки за най-високия резултат от гласовете, постиган в миналото от претендент от Испания в музикалното съревнование.



От кралското семейство подчертаха и голямото европейско " самопризнание на журито и публиката ", което Чанел Тереро завоюва, като не пропуснаха да изпратят и една " мощна прегръдка " за младата изпълнителка.

Чанел се почувства доста поласкана, като откровено благодари за този непредвиден жест на внимание, който " значи толкоз доста " за нея, означават от Hola.

Лично ние с боязън ще следим какво ще се случва с кариерата на младата кубинка, тъй като имаме предчувствието, че триумфите ѝ занапред предстоят.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР