На EVGA й бяха необходими шест седмици за установяване на

...
На EVGA й бяха необходими шест седмици за установяване на
Коментари Харесай

EVGA установи, че GeForce RTX 3090 изгаря в играта New World поради дефекти в спойката на захранващата верига

На EVGA й бяха нужни шест седмици за определяне на същинския източник на казуса, който водеше до повредата на графичните карти GeForce RTX 3090 при пускане на режима мултиплейър в игра New World. Въз основа на резултатите от изследване на забележителен брой върнати на производителя графични ускорители, компанията откри, че повода за повредата е индустриален недостатък.

Преди време някои играчи се оплакаха, че играта New World на Amazon демонстрира доста висока периодичност на фрагментите в основното меню, което води до софтуерни проблеми и в някои случаи до нередовност на графичните карти. Във форумите, където се обсъждаше казусът, най-често се загатваха видеокартите GeForce RTX 3090 от EVGA.

Компанията събра от потребителите всички ненадейно развалени видеокарти, след което извърши рентгенов разбор, който сподели, че повода за повредата е некачествената заварка на микросхемите. Компанията също по този начин откри, че казусът се среща единствено във видеокартите, пуснати през 2020 година Това откри портала PC World в диалог с представители на EVGA.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР