На ергенски живот се е отдал водещият на сутрешния блок

...
На ергенски живот се е отдал водещият на сутрешния блок
Коментари Харесай

Виктор Николаев скъса синджира след 20 години с жена си

На ергенски живот се е отдал водещият на утринния блок на Нова телевизия Виктор Николаев. Журналистът, който по принцип заобикаля шумните сбирки и всемирски празненства, неотдавна почнал да гуляе на маса с компания. От купоните обаче отсъствала жена му Людмила, а това събуждало подозрения, че двамата минават през поредна рецесия на връзката и е допустимо връзките им да са охладнели изцяло.

Близо 20 години водещият на „ Здравей, България “ живее на фамилни начала с 12 години по-възрастната от него Людмила Железова, която му е колежка по специалност. Тя е дългогодишна журналистка в БНР, а двамата имат щерка Дара, която е към този момент в тийнейджърска възраст. Доскоро Николаев водеше всекидневие на аскет. След привършване на работните си задължения в малкия екран минаваше да напазарува от супермаркета и се прибираше непосредствено в баровския си апартамент на пъпа на София. Колегите му даже го майтапели, че бил мъж под чехъл и се справял чудесно като стопанка. Николаев постоянно отказвал предложения за банкети, събирания, както и всемирски събития. На какво обаче се дължи радикалната смяна в живота му, не се знае.

С Людмила нееднократно са ги разделяли пикантни клюки, най-много свързани с ревността ѝ към по-младите екранни партньорки на тв звездата. Настоящата му телевизионна половинка Лора Инджова е едвам на 30 години и впечатлява с визията си и феновете, и екипа. Все отново Виктор прекарвал по-голямата част от деня си точно в нейната компания, а постоянно и след работа се чували по телефона, което в допълнение дразнело ревностната Людмила, писа " Ретро ".
За пропуквания в фамилната идилия на Николаев се заприказва още преди две лета, когато дамата на водещия стартира да върви по екскурзии единствено в компанията на тяхната щерка Дара. Преди това те постоянно прекарваха летните си отпуски дружно в Италия или Гърция, където са обичаните им дестинации за отдих.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР