На ергенски живот го удари Фики Стораро. Уж невинно участие

...
На ергенски живот го удари Фики Стораро. Уж невинно участие
Коментари Харесай

Фики Стораро лудува с шаферки, докато Гюлджан гледа бебето

На ергенски живот го удари Фики Стораро. Уж почтено присъединяване на артиста в Студентски град се трансформира във вахканлия, откакто разгорещени шаферки му налетяха като хищни хиени. В началото на вечерта артистът си пеел добродушно под аплодисментите на публиката, само че последователно нещата почнали да излизат от надзор.

Компания шаферки, които чествали моминско празненство се разгорещили и решили, че артистът би трябвало да им изнесе частно зрелище. И до момента в който викали Фики да им пее на ушенце, почнали да го опипват по мускулестите ръце.

В началото артистът се дърпал, само че последователно почнал да се отпуска и в един миг почнал да се раздала на празненството. Кръшни танци, шотове, купонът траял до зори,пише „ България днес”.
Някъде в този миг Фики напълно изгубил равновесие и раздал оптимално. Докато полуголите танцьорки виели снага, артистът ги позаглеждал, само че не събирал храброст да ги допре.

По същото време брачната половинка на певеца—Гюлджан, си седяла вкъщи и гледала детето им. Фики се задържаше повече у дома след раждането на детето и бе лимитирал участията си, само че в последно време се е върнал към цялостната си стратегия, с цел да обезпечи благоденствие на обичаните си хора. И в това време е обкръжен непрестанно от фенките си.

„ Всеки мъж е изневерявал в миналото! Важното е да си до обичаната, да я подкрепяш, тъй като всяка жена има потребност от обич, внимание и доста грижи”, споделя изпълнителят.
Той не разяснява дали е кръшкал на жена си, само че несъмнено последователки не му липсват.

„ Човек, който обича, ревнува. Така е, няма по какъв начин да твърдиш друго. На първо място е доверието и един път изгубено, не може да се върне”, разкрива Фики, който не крие, че постоянно е бил ревностен към дамите си.

Фики носи тежка корона счита татко му Тони Стораро. Според изпълнителя огромният му наследник непрестанно е сравняван с него самия. През годините за Тони се носеха клюки, че е кръшкал на жена си с не една певица, а в този момент и Фики понася същите клюки за себе си. „ На Фики му е мъчно. Не съумях да го предпазя от непрекъснатите съпоставения. Той си носи тежката корона на славата”, признава Стораро—старши.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР