На едрокоремогърдестото човече зовящо се шеф на РЗИ искам да

...
На едрокоремогърдестото човече зовящо се шеф на РЗИ искам да
Коментари Харесай

Проф. Милан Миланов: Отвратен съм до повръщане от ситуацията, на която са поставени колегите ми лични лекари

На едрокоремогърдестото дребосъче зовящо се началник на РЗИ желая да му кажа - ей това не са лелки и чичковци подредени се на опашка за вкиснало зеле това са български лекари подредени на безумна опашка с цел да избавят неблагодарната българска общественост. Освен това като три пъти зам.преседател на БЛС и два мандата ръководител на БЛС-София имам право да задам няколко нелицеприятни въпроса на двете управления. Къде сте?

Когато възстановявахме лекарския съюз 1990 година първостепенна задача беше отбраната на лекарите и еднообразно разстояние от политически игри и партии. Какво виждам от вас? Откровенно Челобитничество и блюдолизане. Непрекъснатите ви появяване по теливизиите и празното бърборене на купешки приказки, за жалост известни някогашни другари, които назидават, изясняват, дърдорят и така нататък и нито дума за отбрана на съсловието.

Поне да бяха, като доста други съсловни организации от редица страни, оповестили погребален ден за умрелите си сътрудници или чакате цифрата им да доближи до цифри спуснати ви от горната страна. Кога изрично ще поискате оставката на шефа на РЗИ? Като остарял админ мога да му посоча 100 метода по какъв начин да се оправи със обстановката само че най елементарно е да унижиш някогашните си сътрудници. Къде е комисията по лекарска нравственос или се занимава с недоволствата на пациенти. На какво оскърбление още ще ни подложат та да ви накарат да се разсъните от летаргията и благополучието, челобитничеството?

Проф. Милан Миланов, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР