На едно от последните си заседания за годината Пленумът на

...
На едно от последните си заседания за годината Пленумът на
Коментари Харесай

ВСС отпусна още 100 000 лв. за лек ремонт на Съдебната палата

На едно от последните си съвещания за годината Пленумът на Висш съдебен съвет извади 100 хиляди лева от бюджета си и ги преведе на Софийския апелативен съд. Причината е нужда от строително-ремонтни работи на Съдебна палата в София, на бул. " Витоша " 2.

Те касаят главно заднача част на знаковата сглада.  Ще бъдат поправени фасадите към вътрешни дворове, покривът на постройката, настилки към вътрешни дворове, няколко кабинета и две гаражни кафези

Комисия " Управление на собствеността " е дала единодушие още на 8 ноември, а през днешния ден и Пленумът гласоподава корекцията единомислещо.

Както е известно, още от времето на Лозан Панов като ръководител на Върховен касационен съд, след зародил скандал към клип на непристойна ария, сниман в Палатата, тя невиждано бе отнета от стопанисване от висшия съд. Оттогава се ръководи от Софийския апелативен съд и конкретно - от председателката Даниела Дончева.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР