На едно от най-екзотичните места в света, той ще съпровожда

...
На едно от най-екзотичните места в света, той ще съпровожда
Коментари Харесай

Сано знае къде са заровени 300-те бона в Островът на 100-те гривни

На едно от най-екзотичните места в света, той ще съпровожда участниците по пътя им към огромната премия от 300 хиляди лв.. 30 смели българи ще се впуснат в борби за превъзходство, преминавайки през разнообразни тествания за мозъка, духа и тялото, а на финала трима от тях ще се борят за своя дял от най-големия награден фонд, даван до този миг в риалити формат в българския ефир.

„ Аз съм човек, който обича провокации и всичко, обвързвано с някакъв авантюризъм. Мисля, че от дълго време не съм излизал от рутината си, считам, че иска ми се случи нещо доста забавно и го чакам с неспокойствие. Видях преимуществата на този формат пред други сходни, които сме гледали досега, и ми стана доста забавно “ – споделя Александър Сано.

Реклама
„ С Александър Сано ние даваме поръчка за мащаба и класата на това шоу. Беше значимо за нас тъкмо той да е лицето, тъй като е огледало на това, което е самият формат, защото е извънредно сложен. За да успееш в това премеждие, не би трябвало да имаш единствено физика, а би трябвало да си сложна персона. Сано е тъкмо това и фактът, че одобри нашето предложение демонстрира, че това шоу не е инцидентно. “ – споделя изобретателният продуцент Николай Николов.

„ Социалната игра – това е огромният сексапил на „ Островът на 100-те гривни “. Интелектът на участниците ще е доста по-голяма мощ от физиката. Водещият ще знае къде е заровено съкровището, ще знае верния път към него и по какъв начин би трябвало да бъдат направени верните избори. Той е човек, който е потвърдил в живота си, че може да се оправи. Всеки един човек, който в действителния живот е успявал да се оправи с компликациите си, изрично има безспорен капацитет да успее и на острова “ – добавя Николай Николов.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР