На едно ниво сме с Естония и Австрия. Не трябва

...
На едно ниво сме с Естония и Австрия. Не трябва
Коментари Харесай

Борисов: Днес всички съжаляват, че преди 3 г. не приеха моите предложения с изнесените зони за сигурност

На едно равнище сме с Естония и Австрия. Не би трябвало да си слагаме бомбастични цели, които няма да можем да осъществим. В нашето председателство се падат едни от най-тежките проблеми, които би трябвало да бъдат решавани.

Това сподели министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила в Брюксел, откакто организира среща с министър председателите на Естонияи и Австрия. Тепърва политическите елити от Западните Балкани би трябвало да се потвърждават. Това съм го споделил на всички. В същото време жителите на Западните Балкани са европейски жители и би трябвало да им дадем преспектива за по-добър живот. Грижата ни е за Западните Балкани, които са по-малко развити от Източните Балкани. Относно Брекзита е още доста рано да се разяснява. Всички са доста напрегнати и има да се свърши толкоз доста работа. Има куп проблеми, които смятам, че няма да се разрешат бързо и елементарно, както е при всеки един бракоразвод. Не мога да схвана мненията за едно положително начало при договарянията, сподели министър-председателят.

Искам да повторя, че вървеше и тематиката за миграцията. За моя наслада това, което през годините предлагах към този момент е безалтернативно. Всички се съгласяват и съм уверен, че и съжаляват, че преди 3 години не направиха това – с изнесените зони за сигурност, със прецизното съблюдаване на границите на Европейски Съюз, със солидарното присъединяване за запазване на външните граници на Европейски Съюз. Оттук нататък казусът е релокацията. Да ни отговорят тези, които сме се съгласили на релокация, само че надлежно върнатите хора, ко не желае да останат та, в затвор ли би трябвало да ги държим, на мощ ли би трябвало да ги задържаме. За да не случва това, с цел да не се вбива този чеп в сърцето на Европейски Съюз сред страните като Унгария, Полша и надлежно други, които са приели релокацията, просто би трябвало да се прекъсне този приток на мигранти по незаконен метод. За наслада всички поддържаха моето предложение, че с Турция би трябвало да продължим да работим добре по тематиката за съглашението и опазването на границите на Европейски Съюз, задържането на тези над 3 млн. мигранти там. Не чаках тези, които бяха най-остри по въпроса, в този момент споделиха това би трябвало да се направи, безапелационен беше Борисов.

За България ме тормози неналичието на работна ръка. Сега ходя на среща в Германия и ще договаряме милиарди вложения. Ако няма работна ръка, няма по какъв начин да осъществим тези планове. Отидете на морето и вижте - липсват камериерки, липсват сервитьори, добави министър председателят и разгласи, че не може да разяснява думите на Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила за източноевропейците.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР