На едната от снимките двамата карат колело. С Дани днес

...
На едната от снимките двамата карат колело. С Дани днес
Коментари Харесай

Феновете В Шок! Александра И Даниел Петканов Се Разделиха! Моделката Заряза Набързо Мъжа Си И Замина За

На едната от фотосите двамата карат колело. „ С Дани през днешния ден карахме ЗАЕДНО колело на плажа ”, написа тя. А Лудият кореспондент й отговори: „ Ааааааааа, хахахахах, аз през целия ден се чудех къде ми е главата… ”, шеговито дава отговор Даниел на своята обичана в Инстаграм. „ Искам да си тук – да караме колела, нищо че ти нямаш ”, добавя той.

Младото семейство до момента не се е разделяло за дълго. Те са дружно на всички места. Наскоро двамата даже снимаха фотосесия във Валенсия, където станаха жертва на апаши.

А в този момент Александра е сама в Сингапур и Даниел несъмнено й липсва, което се вижда от монтажите на моделката. Другият забавен монтаж на Александра е по какъв начин Дани плува. „ Когато мъжът ви не хареса днешния ви стайлинг … и го пратите малко да се освежи, че да му пристигна акъла! ПЛУВАЙ, Дани, ПЛУВАЙ! ”, гласи надписът към фотографията. „ Не мога да плавам ”, написа Лудият кореспондент.

Въпреки, че е без Даниел Александра се пробва да се забавлява и сама. А обичаното й място в Сингапур е зоологическата градина, излиза наяве от друга фотография в мрежата. Тя горещо предлага на всички свои почитатели да посетят това вълшебно място в случай че имат тази опция. Разбира се, моделката се любува и на топлото време и парещите лъчи на слънцето и събира загар на красивите плажове.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР