На една от сесиите направих грешка и паднах лошо. Прекалено

...
На една от сесиите направих грешка и паднах лошо. Прекалено
Коментари Харесай

По Пътищата На България Се Случва Нещо Кошмарно! Пирогов Е Пълен С Мотористи!

" На една от сесиите направих неточност и паднах неприятно. Прекалено доста адреналин, значително нелепост и съм изпуснал точката на прекъсване ", описа Владислав Либаров пред Българска национална телевизия.

Той удря главата си и губи схващане за малко. След рухването има тежка контузия на китката. Налага се интервенция, която продължава към 7 часа. Другият потърпевш е с по-тежки пострадвания. Претърпява общо 3 интервенции.

" Доста труд, много старания поставяме, тъй като ръката се лекува постепенно. В рамките на година могат да чакат близка до естествената функционалност ", сподели доцент Людмил Симеонов, шеф на Клиниката по хирургия на ръката УМБАЛСМ " Пирогов ".

Ръката на Владислав евентуално ще се възвърне по-бързо. Мъжът възнамерява да ремонтира мотора си и да се готви за мотосезона следващата година.

" Ще се замисля къде тъкмо ми е била грешката, с цел да не я позволи идващия път, тъй като няма да се откажа да карам ", споделя Владислав Либаров.

По данни на Министерство на вътрешните работи от края на март досега злополуките с мотористи са над 120. Най-честите аргументи са несъобразена скорост, неправилни маневри, лишаване на преимущество и погрешно изпреварване.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР