На една от най-големите в света атрактивни шоу-програми с елементите

...
На една от най-големите в света атрактивни шоу-програми с елементите
Коментари Харесай

Демонстративен отбор по таекуондо идва в Дупница

На една от най-големите в света атрактивни шоу-програми с детайлите на бойно изкуство, ще могат да се насладят в Дупница. Само след няколко седмици, на 28 ноември, в спортната зала на града ще бъдат именитите бойци от демонстративния тим на международната федерация по олимпийско таекуондо-WTF. Мъжете от Кукион, които са най-вече южнокорейци, пълнят залите в целия свят поради неповторимите си осъществявания и спиращи дъха атракции.

Те са по покана в България на родната федерация и ще имат две осъществявания в София и в Пловдив. Президентът на родната ни централа Слави Бинев обаче е съумял да убеди Кукион да създадат и трета двучасова проява в Дупница.

" Благодарим на господин Бинев, тъй като това е самопризнание за сполучливите ни последни години на " Гладиатор ", както и за първата в историята на България извоювана международна купа в този спорт точно от момче от Дупница. Освен това, организацията на Балканиадата бе съвършена и господин Бинев съумя да контракти и посещение в Дупница на демонстративния тим, а техните осъществявания се помнят с години ", разяснява треньорът на " Гладиатор " и провинен за триумфите на дупнишките бойци Христо Михалчев.

" Залата събира 1500 фенове, само че чакам да дойдат и доста фенове от прилежащите градове, тъй като входът е безвъзмезден. И в случай че в София и Пловдив залите ще съберат всички почитатели, то нашата съвременна зала, може да се окаже тясна. Това ме тормози само ", добави Михалчев.

Милчо Максимов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР