На единия ден нямате деца, а на следващия имате 37.Точно

...
На единия ден нямате деца, а на следващия имате 37.Точно
Коментари Харесай

Мъж без потомство откри, че има 37 тайни деца СНИМКИ

На единия ден нямате деца, а на идващия имате 37.

Точно това се е случило с Питър Еленщайн, който е бил замаян, откакто през октомври 2017 година получава известие във Фейсбук, което трансформира живота му вечно.

Съобщението било от млада жена на име Рейчъл Уайт, която считала, че 62-годишният Питър от Калифорния е нейният биологичен татко.

" Бях толкоз шокиран, че беше като гръм от ясно небе - демонстрирах го на другар да го прочете, който също не можа да повярва ", споделя той пред The Sun.

" Изпратих известие за това на тогавашната ми брачна половинка и братята и сестрите ми, които се зачудиха дали не става дума за машинация. "

Оказва се, че през 80-те и 90-те години на предишния век Питър е трябвало да събере пари, с цел да основе театрална натрупа, и един от методите да го направи е бил да бъде донор на сперма.

Въпреки че е направил голям брой визити в локалната банка за сперматозоиди, Питър не мисли за това - до момента в който Рейчъл не се свързва с него през 2017 година

" Изпратих известие на Рейчъл и се уговорихме да се срещнем по-късно същата вечер и беше необикновено ", споделя Питър.

" Прегърнахме се и се разплакахме, само че си допаднахме незабавно и в последна сметка си говорихме до ранните часове на сутринта. "



С помощта на биологичната си щерка Питър към този момент се е срещнал с 34 от биологичните си деца.

Той изяснява: " Три седмици по-късно се срещнах още веднъж с Рейчъл и тя имаше лист с още 11 деца, които е намерила.

" След това влязох в един уебсайт за генеалогия и всеки месец намирах по още едно и започнах да се свързвам с тях.

" Когато за първи път направих тези дарения, в никакъв случай не съм си представял, че ще се стигне до това. По това време от клиниката ми споделиха, че даренията са анонимни, макар че аз се съгласих, че всяко поколение може да ме открие при положение на незабавна здравна помощ - в случай че им е нужен моят костен мозък за трансплантация да вземем за пример. Така че си потеглих и в множеството случаи забравих за това. "



Питър, който преди този момент е бил женен, в никакъв случай не е мислил да сътвори лично семейство, само че споделя, че " срещата с всичките ми биологични деца е обогатила живота ми извънредно доста ".

Той поддържа връзка с децата си в персонална група във Фейсбук, където споделят вицове и любовта си към настолните игри.

" Това е в действителност най-хубавото нещо, което ми се е случвало ", прибавя той. " Това ме накара да науча доста за себе си и ме направи добър човек.

" Никога не съм имал лично семейство и може би това ме улесни, че нямах никакви връзки с биологично семейство, когато започнах да се срещам с децата на донорите си. Това не е същата връзка, която имаш, в случай че отглеждаш дете - с някои от тях съм доста непосредствен, а с други имам по-малка връзка ".

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР