На един от водещите италиански експерти по имунология на коронавирусите

...
На един от водещите италиански експерти по имунология на коронавирусите
Коментари Харесай

Водещ италиански експерт по имунология на коронавирусите получи куршум в писмо

На един от водещите италиански специалисти по имунология на коронавирусите е обезпечена полицейска отбрана, откакто е получила патрон в писмо, заплашващо нея и фамилията й със гибел.

Професор Антонела Виола явно е била набелязана поради обществената ѝ поддръжка за имунизирането на децата против коронавирус.

През тази седмица в няколко европейски страни обществени персони бяха подложени на засилени закани поради ограниченията против пандемията, съобщи Би Би Си.
Няколко френски депутати бяха заплашвани, до момента в който обсъждаха закона за имунизационните пропуски.

В сряда вечерта домът на нидерландския политически водач Сигрид Кааг беше атакуван от теоретик на конспирацията, който размахваше запалена факла и предаваше онлайн във Фейсбук.

В Италия имунологът професор Виола - началник на педиатричен проучвателен институт в северния град Падуа - удостовери в обществените мрежи, че е получила патрон и писмо, което заплашва нея или фамилията ѝ с разстрел, в случай че не каже " не " на имунизирането на децата.

" Тези хора са антиваксъри, които знаят единствено по какъв начин да ненавиждат, да отхвърлят логиката и законите и да основават напрежение и принуждение ", сподели тя, като настоя, че постоянно ще дава публичност на научните изводи и ще приказва на тези, които желаят да я чуят.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР