На един от фотосите, Коцев позират с Ангелкова пред ВИП

...
На един от фотосите, Коцев позират с Ангелкова пред ВИП
Коментари Харесай

Разпитват и Ангелкова в съдебния процес

На един от фотосите, Коцев театралничат с Ангелкова пред ВИП залата на летище „ София “, дружно с контрабандиста Стефан Димитров, а на другия фотос ченгето с присадената коса се вози на задната седалка на „ Мерцедес Майбах “ до Ангелкова, демонстрирайки скъпия си часовник.

 

Първоначално ексминистърът на туризма разяснява, че се познава с Коцев от по-малко от година и че се е виждала с него „ както на обществени събития, по този начин и по мотиви “, само че не се интересувала от работата му. Впоследствие обаче тя се отхвърли обществено от Живко Коцев и дефинира връзката си с него като „ житейско решение с непредсказуеми последици “ в едно от интервютата си.

 

„ Тя ще бъде призована като очевидец в процеса, с цел да бъде разпитана за задграничните си пътувания дружно с Живко Коцев и татко и наследник Марин и Стефан Димитрови. Разследването откри, че ексминистъра на туризма е посещавала Малдивите, както и още няколко екзотични дестинации, дружно с Кочев от 2021 година насам. Целта на разпита й е да бъде открито с какви средства двамата са пътували по света и са отсядали в най-скъпите хотели “, разкрива представител на държавното обвиняване.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР