На две места са фалшифицирали подписа му на документите от

...
На две места са фалшифицирали подписа му на документите от
Коментари Харесай

Съпругата на починал буквално на болнични стълби: Подписът му върху болнични документи е фалшифициран

На две места са фалшифицирали подписа му на документите от епикризата. Показах му ги, питах дали това му е подписът, той отхвърли. Това съобщи дамата на умрелия Господин Господинов от село Брестник. Скандалният случай стана прочут нощес –!
" Нищо не направиха, с цел да го спасят – даже не го оставиха да почине на леглото си ", продължи дамата, откакто повтори по какъв начин кислородът за мъжа ѝ приключил, до момента в който още е бил на стълбите. Тя обаче изрази признателност към хората, които са го поели в Коронавирус отделението на УМБАЛ " Свети Георги ", само че разгласи за „ закононарушение ” това, че са чакали 40 минути на стълбите.
 Иван Димитров: Хроничните пациенти готвят митинг, заложници са на Covid-19 Иван Димитров: Хроничните пациенти готвят митинг, заложници са на Covid-19
" Не знам за какво се прави това. В България всичко, когато става дума за опазване на здравето, се прави на парче и повече с политика, в сравнение с д...
" 10 години съм компактно по лечебни заведения, такова нещо не съм виждал ", изплака дамата пред Нова телевизия. " Не е правилно, че е умрял в реанимационната зала – не е правилно ", добави тя по отношение на документите.
" Нямам искания за пари – желая правдивост, желая отговорните са си понесат отговорността ", акцентира дамата.
Близките на другия умрял – Любчо Лалев, настояват, че никой не ги е уведомил, че той ще бъде локален от Инфекциозна болница в Коронавирус отделението на УМБАЛ „ Свети Георги ”. Затова и роднините на умрелия ще заведат иск. Писмено към този момент от болничното заведение споделят, че не може при подобен случай да няма отговорни, търсят се и ще бъдат уволнени при доказване на виновност. Прокуратурата също се е самосезирала.
Няма никаква организация в лечебните заведения. Това, че се разкриват Коронавирус отделения, не значи, че може да се лекуват Коронавирус заболели. Това е псевдомедицина, възмути се юрист Мария Петрова. Клиниката по токсикология не изисква да има О2 там - това, че някой е решил със заповед да разкрива кревати, болничното заведение не е хотел. По-важно е каква техническа обезпеченост ще има, акцентира Петрова. По думите ѝ, в случай че търсим отговорни, ще намерим на всеки етаж от здравната система.
 Станимир Хасърджиев: Сериозно издиша и първичната извънболнична помощ Станимир Хасърджиев: Сериозно издиша и първичната извънболнична помощ
„ По-добре е пациентите да чакат в колите за спешна помощ, в сравнение с вкъщи си, само че неприятното е, че сега нашата здравна система е изправена прочие..
Мария Петрова акцентира, че би трябвало да бъде направен същински разбор кои болнични структури може да лекуват заболели от коронакриза.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР