На две места работи Мариана Векилска, за да се издържа,

...
На две места работи Мариана Векилска, за да се издържа,
Коментари Харесай

Мариана Векилска закъса за пари след краха в Брюксел

На две места работи Мариана Векилска , с цел да се устоя, откакто скъса с тв кариерата си, разбра HotArena.

Преди повече от година някогашната водеща непринудено напусна сектора и се устреми към евроинституциите в Брюксел, където обаче работи единствено в продължение на няколко месеца.

След като през пролетта Векилска разгласи, че публично се е завърнала в България и има намерение повече да не търси кариерно развиване в чужбина, тя по този начин и не получи покана от нито една медия, с цел да води свое предаване. Това принудило тв звездата да смъкна гарда и да си търси елементарна работа. От свои познати тя научила, че има отворени позиции за основни специалисти в дирекция „ Музеен маркетинг, връзки с обществеността и интернационална активност “ към Военноисторическия музей в София.

Мариана подала документите си и била измежду утвърдените, защото покрила всички критерии за висше обучение и опит. После обаче се явила на триетапен конкурс. Първо била на тест в края на юни, след това имала на практика изпит, а най-после и изявление. Векилска се справила с всички задания и подписала контракт с музея за позицията основен специалист. Наша информация демонстрира, че главната ѝ заплата е 1050 лв. , до момента в който сътрудниците ѝ в малките екрани получават по към 4-5 хиляди лв. и нагоре месечно заплащане.

Тъй като сумата не била задоволителна на журналистката, с цел да съумява да покрива разноските си и да се грижи пълноценно за своя наследник, тя се хванала и на втора работа. Мариана заимствала концепцията на приятелката си Ани Цолова за осъществяване на семинари, само че не основала своя компания като нея, а се включила към пловдивска такава. Там Векилска се занимавала с водене на лекции по бизнес етикет и връзка. Провеждала ги онлайн и към този момент даже приключила първата си сесия с 8 души. Не излиза наяве обаче каква е цената на услугите ѝ, само че тази на съперниката ѝ в бизнеса Ани Цолова е 350 лв. на човек за 1-дневно образование, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР