На две четения в едно заседание и без дебат в

...
На две четения в едно заседание и без дебат в
Коментари Харесай

Окончателно: БТА стана безплатна

На две четения в едно съвещание и без спор в планарната зала Народното събрание утвърди дефинитивно измененията в Закона за Българската телеграфна организация (БТА), с които медийното наличие на организацията съобщи БГНЕС.
Досега настоящата нормативна уредба предвиждаше разпространението на информация да става преди всичко против абонамент и възнаграждение, само че от влизането на мощ на новите промени това ще става свободно и безплатно. Така достъп до цялата информация от публичен интерес и продуктите на Българска телеграфна агенция ще имат всички хора в България и чужбина.
 Избраха Кирил Вълчев за нов шеф на Българска телеграфна агенция след заричане за безвъзмездни излъчвания Избраха Кирил Вълчев за нов шеф на Българска телеграфна агенция след заричане за безвъзмездни излъчвания
Народното събрание избра единомислещо с гласовете на 105 депутати, Кирил Вълчев за общоприет шеф на Българска телеграфна организация (БТ...
За да се реализира това обаче, е належащо да бъде утвърден спомагателен трансфер по бюджета на организацията.
Вносители на законодателната самодейност са депутатите от ГЕРБ Тома Биков и Вежди Рашидов, а в претекстовете на предлагането е посочен като най-съществен резултат по-силното противопоставяне на подправените вести. до осведомителните артикули на Българска телеграфна агенция ще разреши на България да разшири опциите на организацията като продължи да я развива освен като национална, а и като районна организация, считат вносителите.
В края на януари Народното събрание избра дългогодишният публицисти и правист Кирил Вълчев за нов общоприет шеф на Българска телеграфна агенция с мандат пет години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР