На двама души - баща и син, е оказана медицинска

...
На двама души - баща и син, е оказана медицинска
Коментари Харесай

Заведение горя до Пловдив

На двама души - татко и наследник, е оказана здравна помощ в болнично заведение, откакто са се нагълтали с пушек при пожар. Те пробвали да гасят лумналия огън в заведение за бързо хранене в близкото до Пловдив село Радиново. Огънят тръгнал от кухнята, а най-вероятната причина е късо съединяване.

65-годишен мъж и неговия 41-годишен наследник се пробвали да гасят до идването на огнеборците, само че се надишали с токсичните пари и пушек, което е наложило оказването на здравна помощ.

Вследствие на пожара са унищожени мебели, а към 100 кв. м стени са опушени. Бързата интервенция на огнеборците е избавила постройката и намиращ се наоколо до нея заслон.

На 25 сигнала за катастрофи са реагирали през миналото денонощие пловдивските огнеборци. Ликвидирани са 10 пожара, от които с директни материални вреди са 3. В останалите 7 случая екипи на пожарните служби са гасили пламнали сухи треви, шубраци, листна маса и боклуци. Извършени са 8 аварийно-спасителни и помощни интервенции, от които оказване на помощ при избавяне, злополука с транспортно средство и техническо подпомагане от чиновници на бранш СОД.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР