На доста предизвикателен и разголен тоалет заложи актрисата Дакота Джонсън,

...
На доста предизвикателен и разголен тоалет заложи актрисата Дакота Джонсън,
Коментари Харесай

Дакота Джонсън се появи полугола на филмова премиера

На много провокационен и разсъблечен тоалет заложи актрисата Дакота Джонсън, с цел да мине по аления килим за премиерата на новата си кинолента " Мадам Уеб ". Мрежестата рокля, която изцяло кореспондира със заглавието на кино лентата, несъмнено не остави доста на въображението.

С визията си 34-годишната актриса, чиято звезда изгря във кино лентата " Петдесет нюанса сиво ", върна почитателите към спомените им за героинята ѝ в еротичната трилогия, която през по-голямата част от времето се появяваше пред камерата, както майка я е родила. Все отново за аления килим Дакота беше подбрала тоалет, който не разкриваше изцяло гърдите и интимните й елементи, поради което и мнозина дефинираха стила ѝ като провокативен изискан.

Сребърната, мрежеста рокля беше направена от бляскав, сребрист материал и беше с доста надълбоко деколте. За да съблюдава възпитание тя беше заложила на изрязано боди в физически цвят, като беше оптимално минимализирала аксесоарите, с които да приключи цялостната си визия.  



Снимка: Getty Images

Във кино лентата " Мадам Уеб " Джонсън е в основната роля на Касандра Уеб, за която неотдавна описа в изявление за " L'Officiel ".

" За мен беше забавно, че суперсилата на основната героиня е нейният разум и най-много, че е жена. Това е облик, зад който бих застанала. Много е същинско за мен и е в действителност секси. Мисля, че мозъците на дамите са необикновено мощни, тъй че мисля, че това е повече от филм за супергерой. Това е по-скоро психически трилър ", споделя Джонсън.

На аления килим към нея се причисли звездата от " Еуфория " Сидни Суини, която също беше заложила на мрежеста рокля, написа dir.bg.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР