На домакинските мачове на ЦСКА от Лига Европа, които ще

...
На домакинските мачове на ЦСКА от Лига Европа, които ще
Коментари Харесай

Обявиха по колко фенове ще гледат мачовете на ЦСКА и Лудогорец в Лига Европа

На домакинските мачове на ЦСКА от Лига Европа, които ще се играят на Националния стадион " Васил Левски ", ще се позволява аудитория до 30% претовареност на местата. Настаняването на феновете ще се прави през две седалки и при съблюдаване на физическа отдалеченост от 1,5 м. Това става допустимо със Заповед на здравния министър, която позволява само на Националния стадион да се употребяват 30% от местата.

Заетост от 30% на потенциала на оборудванията е оптималният позволен от страна на европейската футболна централа УЕФА.

За мачовете от същия шампионат на Лудогорец, които ще се играят на стадион " Хювефарма Арена " в Разград, остават в действие наредбите за срещите от българското футболно състезание. Максималният позволен брой на фенове в бранш е 1000 души, които са настанени при съблюдаване на физическа отдалеченост от 1,5 м.

За спазването на противоепидемичните ограничения ще наблюдават както българските здравни управляващи, по този начин и наблюдаващите на УЕФА. Нарушителите ще бъдат глобявани и отстранявани от стадиона. Клубовете-домакини ще обезпечат надзор на входовете на оборудванията с премерване на телесната температура на всеки клиент.
 Флорентин Петре: Искам да стана треньор на ЦСКА, най-големият коз на Клуж е Дан Петреску
Флорентин Петре: Искам да стана треньор на ЦСКА, най-големият коз на Клуж е Дан Петреску

" Шансовете против ЧФР са 60:40 в интерес на румънците "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР