На дневен ред са риболовните субсидии и интернет търговията, предаде

...
На дневен ред са риболовните субсидии и интернет търговията, предаде
Коментари Харесай

Подготвят глобален стандарт за онлайн поръчките

На дневен ред са риболовните дотации и интернет търговията, съобщи ДПА.

По мотив конференцията заместител генералният шеф на СТО Карл Браунер разяснява пред немската организация, че администрацията на Съединени американски щати е основала вакуум в водачеството в региона на международната търговия.

"70 години Съединени американски щати бяха водещата мощ за развиването на световната комерсиална система. Президентът (Доналд) Тръмп се отхвърли от тази лидерска роля ", сподели Браунер в Женева, където е централата на организацията.

"ЕС от ден на ден поема тази самодейност и работи за нови забавни съюзи ", уточни Брануер, изтъквайки взаимните старания на Евросъюза и Бразилия по ограничение на земеделските дотации по света.

Все повече ще се осъзнава, че можем да решим световните проблеми единствено посредством съдействие, твърди заместник-директорът.

В столицата на Аржентина комерсиалните дипломати от 164-те страни членки на СТО ще обсъдят въпрос, които се отнасят освен до бизнеса по света, и до всеки, който пазари в супермаркети и онлайн.

Те ще се опитат да реализират прогрес в възбраната на държавните дотации за риболовния бранш и в битката с несъразмерния лов на риба.

Над една трета от океанския роболов отвън рибни стопанства е противозаконен, нерегулиран или без документи, съгласно оценки на профилирана комисия към Оксфордския университет.

Страните ще създадат опит да съгласуват краткотрайни ограничения, до момента в който продължат да работят по дефинитивно съглашение до 2019 година.

СТО и комерсиалните лобита се надяват също на прогрес по правенето на интернационалните правила за търговията в интернет.

"За клиентите ще стане по-лесно да поръчват артикули от други страни. Ще има световен стандарт за онлайн поръчките, що се отнася до отбраната и използването на (личните) данни ", посочи Оливер Вик, оглавяващ немския клон на Международната комерсиална камара.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР