На дневен ред на правителството не е оставката, а епидемията

...
На дневен ред на правителството не е оставката, а епидемията
Коментари Харесай

Сачева: От ситуацията на Росенец печеливши са Демократична България и ДПС

На дневен ред на държавното управление не е оставката, а епидемията и икономическата рецесия . Това съобщи в студиото на bTV общественият министър Деница Сачева по отношение на митингите от последните дни против държавното управление Борисов 3.
Тя изиска жителите да си показват какво ще прави и по какъв начин би се справило едно служебно държавно управление в изискванията, които се чакат октомври, ноември и декември.Сачева чака те да са доста тежки.
" Нека си представим в каква икономическа и здравна обстановка ще се организират избори и то единствено шест месеца преди постоянните? "
Тя е съгласна, че изборите са мястото, където хората преподреждат ръководството, само че и попита: " в случай че след изборите незабавно има нови митинги, които не зачитат резултатите ".
Тя не пожела да прави хипотези какво би се случило в случай че митингите ескалират . На този декор акцентира неповторимото нещо, което се е случило в петък - хора с разнообразни визии стачкуваха от едната и от другата страна, а даже и придвижването по бул. " Дондуков " не беше спирано.
. Тя още веднъж изговори тезата си за опити на предприемача Васил Божков да въздейства на политическата обстановка у нас, макар че се намира в Дубай и е с повдигнати обвинявания.
От цялата обстановка на " Росенец " печеливши са Демократична България и Движение за права и свободи, а губещ е ГЕРБ . Деница Сачева посочи, че това е крайният резултат и не може да твърди нищо за съглашателство сред двамата печеливши.
Тя обаче пита, в случай, че сигурно като вицепремиер и правосъден министър в предходното държавно управление на ГЕРБ е имал достъп до всички документи, свързани с проблема с нефтобазата и собствеността там.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР