На днешното редовно заседание на Общински съвет д-р Любомир Паунов

...
На днешното редовно заседание на Общински съвет д-р Любомир Паунов
Коментари Харесай

Д-р Любомир Паунов стана общински съветник в Пловдив

На днешното постоянно съвещание на Общински съвет доктор Любомир Паунов постави клетва като общински консултант. Заклелият се консултант става част от ППГОС " Браво Пловдив ". Д-р Паунов бе разгласен за общински консултант с Решение № 370-МИ на Общинска изборна комисия - Пловдив на мястото на назначения за заместник-кмет " Транспорт " Савина Петкова, написа

Д-р Паунов е роден е на 29 март 1988 година. Завършил е Езикова гимназия „ Пловдив “ и Медицински университет - Пловдив. Той е трето потомство доктор и академик. Има добита магистратура по Здравен мениджмънт с триумф 6.00, Общински народен съвет " Доктор по медицина " и компетентност по " Обща хирургия ". Скоро приключва специализацията си по " Гръдна хирургия “, а сега учи трета магистратура по " Спортна физиология, спортна кардиология и спортна травматология ".

Има голям брой следдипломни образования и участия в научни конгреси, международни и вътрешноуниверситетски планове и е създател на над 50 изявления в научни списания. Работи в Първа хирургична клиника на УМБАЛ „ Св. Георги “ – Пловдив и е основен помощник в МУ-Пловдив в Катедра по специфична хирургия на англоговорещи студенти. Зам.-председател е на УС на РЛК на Български лекарски съюз - Пловдив с сектор болнична помощ.

Приоритети на доктор Паунов ще бъдат възстановяване на общинското опазване на здравето с конкурентно-способни здравни заведения, качествено обслужване и почтено възнаграждение на работещите в тях и задържането на младите лекари и специализанти. Те са бъдещето на тази система, а страната и общината ги неглижират съществено и абдикират от тях.

Според доктор Паунов, общинското опазване на здравето, сега, е абсолютно  неконкурентноспособно и в случай че продължава да бъде по този начин, то ще бъде доведено до банкрут. Останалите лечебни заведения седят устойчиво на пазара на здравните услуги и са толкоз доста, таман тъй като общината е неприятен собственик на своите.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР