На днешно заседание правителството на РС Македония прие Работна програма

...
На днешно заседание правителството на РС Македония прие Работна програма
Коментари Харесай

Приоритетите на Скопие: Еврочленство, върховенство на закона, етническо сближаване

На днешно съвещание държавното управление на районен съд Македония одобри Работна стратегия за 2021 година Това осведоми МИА, представена от БГНЕС.
Според държавната пресслужба в програмата се открояват няколко стратегически цели: интензивен и резистентен стопански напредък, по-висок стандарт на живот на жителите, справяне с пандемията, сполучливо осъществяване на договаряния за присъединение към Евросъюза, господство на закона, самостоятелност на правосъдната власт, поредна и неселективна битка с престъпността и корупцията с необятна и обвързваща прозрачност; качествено обучение, съвременна и ефикасна обществена администрация, основана на цифровизация, цялостно използване на Охридското рамково съглашение и създаване на гражданска страна с етническо и обществено доближаване, учредено на правилата на взаимна приемливост и почитание.
 Заев: Преговори с България - след изборите Заев: Преговори с България - след изборите
Процесът на публични договаряния приключи и следва реализиране на проекта за деяние. Веднага след изборите в България, ще стартират ра...
Сред целите е и опазването на околната среда посредством екологично развиване и понижаване на замърсяването на въздуха и на въздействието на изменението на климата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР