На днешния финал на турнира в Париж един срещу друг

...
На днешния финал на турнира в Париж един срещу друг
Коментари Харесай

От колко часа да гледаме финала в Париж между Джокович и Руне


На днешния край на шампионата в Париж един против различен ще се изправят Новак Джокович и Холгер Руне. Двубоят умерено би могъл да бъде избран като борба сред Давид и Голиат – датчанинът ще играе на първия си Мастърс край, до момента в който Джокера преследва рекорден 56-и трофей на равнище ATP 1000.

В миналата фаза Руне отстрани Феликс Оже-Алиасим, като по този метод прекъсна серията му от 16 следващи победи и взе реванш от канадеца за провалянето на финала в Базел. Любопитен факт е, че най-трудния мач на датчанина в шампионат бе против най-ниско ранкираният му конкурент. Руне избави няколко мачбола в трисетовия си триумф против Стан Вавринка в първи кръг, след което записа четири следващи чисти победи над играчи от Топ 10 – Хуберт Хуркач, Андрей Рубльов, Карлос Алкарас и Феликс Оже-Алиасим.

От своя страна Джокович сигурно ще влезе в мача като любимец, защото е най-успешният състезател в историята на шампионата. Сърбинът завоюва шест от седемте си финала в „ Берси “, като също така е единственият деен тенисист, печелил и двата шампионата в Париж – Ролан Гарос и Rolex Paris Masters.

Двубоят е плануван за 16:00 ч. българско време и ще бъде излъчен онлайн по MAX Sport 1.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР