На днешния ден през 1955 година е родена Орнела Мути.

...
На днешния ден през 1955 година е родена Орнела Мути.
Коментари Харесай

На 63 като на 36. Орнела Мути, естествено

На днешния ден през 1955 година е родена Орнела Мути. Бъдещата звезда на италианското кино се появява на бял свят като Франческа Романа Ривели. Майка е естонка, а татко - неаполитанец.

В тинейджърските си години Орнела работи като модел. В киното дебютира през 1970-а с роля във кино лентата " Най-красивата брачна половинка ". Тя взе участие най-вече в италиански филми, a от 1980-а снима и във Англия, като началото е с " Флаш Гордън ".

През 1994 година списание " Class " дефинира Орнела Мути като най-красивата жена в света. Тя има 3 деца - 2 дъщери и един наследник. Синът Андреа Факинети също е артист.

Според италианския седмичник " Дженте " Мути преди време се е сдобила с апартамент в най-престижната и скъпа зона на Москва. 

От 2008 година огромната актриса пусна и своя линия бижута. Те се продават в специфични магазини на марката в Париж, Милано, Рим, Москва, Рига и други градове.

Макар че е фаворитка на народа и публицистите, Орнела съумя крепко да разбуни духовете в родината си преди 7 години. Звездата получи условна присъда и санкция, тъй като излъгала, че е болна, с цел да пропусне планувано присъединяване в театрална режисура против хонорар от 25 000 евро.  

Съдът обаче откри, че през декември 2010 година Мути убедила лекаря си да издаде подправен болничен, установяващ ларингит. Заради болестта не могла да извърши ролята си в режисура на театъра в град Триест.  По-късно се разбра, че по същото време Орнела е била на вечеря с Владимир Путин.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР