На днешния ден преди 72 години покойната кралица Елизабет II

...
На днешния ден преди 72 години покойната кралица Елизабет II
Коментари Харесай

Неочаквана закачка от три думи и въртене на очи на кралицата при едно от последните й кралски посещения

На днешния ден преди 72 години починалата кралица Елизабет II стартира своето необикновено рекордно 70-годишно ръководство.

Безпрецедентното й време на трона я накара да се посвети на социална работа, само че като се изключи че беше дисциплиниран монарх, тя беше известна и с нахалното си възприятие за комизъм. И точно с остроумна смешка починалата кралица означи началото на своята платинена юбилейна година тъкмо две години през днешния ден, когато доближи 70-ата годишнина от Деня на присъединението си.

За да отпразнува крайъгълния камък, тя се зае с това, което се оказа едно от последните й излизания пред аудитория, защото тя се причисли към членовете на локалната общественост в балната зала на Sandringham House. Докато беше там, тя разговаряше със събралите се посетители - и изглеждаше в искряща форма, до момента в който се смееше и се майтапеше с тях.

Но един миг към края на годежа се оказа изключително комичен за събралите се с помощта на брилянтната смешка на починалата кралица. Това се случи, откакто я помолиха да р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР