На днешния ден преди 19 години крал Чарлз и кралица

...
На днешния ден преди 19 години крал Чарлз и кралица
Коментари Харесай

Отчаяната молба на принц Хари към крал Чарлз относно кралица Камила преди сватбата

На днешния ден преди 19 години крал Чарлз и кралица Камила най-сетне подписаха брак в това, което беше втори брак и за двамата.

Разбира се, Чарлз преди този момент е бил женен за принцеса Даяна, като двойката се разведе единствено година преди преждевременната й гибел на 36 години през 1997 година Камила също беше омъжена преди този момент за първия си брачен партньор Андрю Паркър Боулс и имаше двама деца дружно. Когато специфичният ден на Чарлз и Камила дружно в последна сметка настъпи на 9 април 2005 година, принцовете Уилям и Хари бяха там, с цел да видят по какъв начин татко им се дами наново, както и двете деца на Камила, Том и Лора.

Но наподобява Хари един път е молил татко си да не се дами за сегашната му брачна половинка. В спорните си записки Спейр Хари си спомня по какъв начин той и Уилям са вярвали, че Камила е изиграла „ основна роля в разпадането на брака на нашите родители “, само че в това време са виждали по какъв начин тя прави татко им благополучен. Той написа, че когато са го попитали, той и Уилям са дали обещание на татко си, че ще приветстват К...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР