На днешния ден - 17 август, точно преди 44 години,

...
На днешния ден - 17 август, точно преди 44 години,
Коментари Харесай

Яна Маринова: Една страхотна жена на 44

На днешния ден - 17 август, тъкмо преди 44 години, се ражда Яна Маринова.

Великолепната си форма лъчезарната актриса дължи на обстоятелството, че спортът постоянно е бил част от нейния живот. Яна приключва спортното учебно заведение „ Славия “ в София. В продължение на 10 години тя интензивно тренира лека атлетика. Има висше икономическо обучение в УНСС.



След завършването си работи като шеф на ресторант „ Даунтаун “, през днешния ден „ Кавказ “.

През 2004 година дебютира на тв екран в сериала „ Хотел „ България “. Година по-късно печели купата „ Мисис България “.

Зад гърба си има голям брой участия в ревюта и реклами. В продължение на две години е водеща на предаването „ Елегантно “ по TV7. Участничка е и в третия сезон на „ Сървайвър “, където демонстрира забележителни физически умения.



Снима се в епизодични функции и в каскади за холивудски продукции. Познаваме я от сериалите "Забранена обич ", "Хотел България ", "Фамилията ", "Стъклен дом ", "Връзки ", както и от филмите "Привличане ", "11А " и "Живи митове ".

През 2010 година хубавицата се омъжва за втория си брачен партньор Тихомир Винчев – каскадьор и притежател на „ Славия Спортес”, с който е и до през днешния ден. Събира ги снимачната площадка на сериала „ Стъклен дом “ и не след дълго двамата минават под венчилото. Това е втори брак за Яна, която има наследник от първия – 19-годишния Никола.

По мотив рождения ден на Яна Маринова си припомняме някои от нейните най-запомнящи се изречения, споделени от актрисата пред Webcafe и в. “Труд “:



"Ако искаш да си основен воин в живота си, би трябвало да кажеш на оня горе да си гледа работата. "

"Щом ще се работи доста, най-малко да е нещо, което ми харесва. "

"За да си потребен за околните и приятелите си, би трябвало да си благополучен. В противоположен случай се превръщаш в една мрънкаща скука, която непрекъснато би трябвало да бъде спасявана. "

"Много е значимо по какъв начин остаряваш. Всяко нещо, което ми се е случило, е оставило отпечатък върху лицето ми, само че за мен е значимо да одобрявам бръчиците си. "



"Човек би трябвало да разкара илюзиите си, да спре да бъде визията за себе си. Най-големият ти зложелател е този в огледалото. Трябва да затвориш очите си и да следваш ритъма на сърцето си. "

"Успехът е да не съжаляваш за на вятъра хвърления труд. "

"Аз по принцип в никакъв случай не съм желала да водя война, само че постоянно съм задължена, с цел да дам образец на сина си, или да вдъхновя други младежи, че има смисъл да се борят за фантазиите си! "
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР