На днешния 27 март своя рожден ден празнува една от

...
На днешния 27 март своя рожден ден празнува една от
Коментари Харесай

Марая Кери на 55! Честит рожден ден на голямата музикална звезда

На днешния 27 март своя рожден ден чества една от най-големите звезди на поп и RnB сцената – Марая Кери. Тя е родена през 1970 година в Ню Йорк и още с началото на своята кариера през 1990 година се трансформира в звезда, която списание " Billboard " дефинира като най-успешният реализатор на 90-те.
 Марая Кери: Искам да кажа нещо на всички, които имат фантазия - не се отхвърляйте от нея, в никакъв случай!  Марая Кери: Искам да кажа нещо на всички, които имат фантазия - не се отхвърляйте от нея, в никакъв случай!  Марая Кери: Искам да кажа нещо на всички, които имат фантазия - не се отхвърляйте от нея, в никакъв случай!  Марая Кери: Искам да кажа нещо на всички, които имат фантазия - не се отхвърляйте от нея, в никакъв случай!
Има тайнственост към рождената година на гласовитата певица - 1969 или 1970, а тя самата отхвърля да разкрие истината. И за двете години можете да откриете куп доказателства в обществените мрежи от почитателите ѝ, които са разграничени на два лагера по тематиката. Все отново множеството уеб сайтове одобряват, че певицата се е появила на бял свят през 1970 година

Специалистите споделят, че Кери има неповторим глас, който има диапазон от пет октави.
                             

Ето няколко забавни обстоятелството от живота и кариерата на Марая Кери:

Майка й е някогашна оперна певица и музикален възпитател. Малката Марая стартира да пее едвам на 4, а на 6 към този момент се изявява на сцената.

В тийнейджърските си готини е била сервитьорка, а в едно от кафенетата, в което е работила, е била уволнена, тъй като е слушала радио със слушалки по време на работа.
 Прекрасната Марая Кери  Прекрасната Марая Кери  Прекрасната Марая Кери  Прекрасната Марая Кери
Едва на 18 по време на празненство се среща с шефа на " Columbia Records " Томи Мотола, който остава впечатлен от качествата на младата певица. По-късно двамата се женят през 1993 година.

Тя става първата певица, която оглавява американската ранглиста Billboard Hot 100 със своите сингли пет следващи пъти.
                             

През 2000 година на церемонията по връчването на Световните музикални награди, Марая Кери е оповестена за певицата с най-вече музикални продажби за хилядолетието.

Тя е притежател на 5 награди Грами. Освен това е единственият реализатор с 19 статуетки от Световните музикални награди.

Към края на 2013 година благосъстоянието й се прави оценка на близо 500 милиона $.

Марая Кери има и втори брак – с американския артист Ник Кенън. Двамата се ожениха през 2008 година и имат близнаци - Монро и Марокан. В края на 2014 година обаче стана ясно, че те се развеждат.
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР