На днешната дата се навършват седем години от срещата между

...
На днешната дата се навършват седем години от срещата между
Коментари Харесай

Седем години от срещата между Гриша Ганчев и червената общност

На днешната дата се навършват седем години от срещата сред Гриша Ганчев и няколко хиляди последователи на ЦСКА, извършена на 4 октомври 2015 година на стадион " Българска войска ". Припомняме, че тогава предприемачът приказва от спонтанна сцена пред бранш " А ", като срещна алената общественост с проектите си още веднъж бъдещето на 31-кратните първенци и обстановката в клуба. 

Ганчев разгласи пред почитателите, че пред ЦСКА има няколко други възможности и точно ентусиастите " би трябвало да вземете решение по какъв път да тръгнем ", на което публиката отвърна със скандиране " не желаеме непознати лицензи ".
39  Фенове и управление разискаха бъдещето на ЦСКА
Спортният филантроп прикани алената общественост и фенските фракции да изберат директорски съвет от десетина души. " Глас национален - глас божи ", съобщи тогава Ганчев. Той се закани, че " таралежите пристигнаха в Борисовата градина, с цел да отстранен змиите ", правейки отпратка към известната фраза на Георги Василев от 90-те години, и даде обещание в тима " ще има българи, уповавам се след няколко години да са от школата ". 
39  Фенове и управление разискаха бъдещето на ЦСКА
Бизнесменът приказва и за базите на родния футболен гранд, като призна, че " мисля базата в Панчарево да си я върнем на страната и да си купим терен - има аграрни земи към София, 50-60 декара, и да се построи естествен център ".
39  Фенове и управление разискаха бъдещето на ЦСКА
За " Армията " Ганчев сподели, че " стадионът в този тип не би трябвало да бъде ". Относно финансовата политика благодетелят заявява пред почитателите, че " ще харчим толкоз, колкото изкарваме и няма да позволим оттук насетне тази пагуба, която е била " и добави, че " и с малко пари можем да бъдем огромен клуб ".
39  Фенове и управление разискаха бъдещето на ЦСКА
На сцената до Гриша Ганчев през 2015 година бяха Димитър Якимов, Георги Коритаров, Георги Атанасов, Светла Петрова, Георги Калчев, Стойне Манолов, Пламен Марков, Димитър Пенев, Любослав Пенев, а водещ на събитието беше Ники Кънчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР