На днешната дата принцеса Даяна щеше да навърши 58 години.

...
На днешната дата принцеса Даяна щеше да навърши 58 години.
Коментари Харесай

„Правете добро на случаен принцип, без очаквания за награда” – спомен за Лейди Даяна

На днешната дата принцеса Даяна щеше да навърши 58 години. Обявената за икона на всички времена, Даяна почина при трагична злополука на 31 август 1997 година в Париж.

Родена като Даяна Франсис Спенсър в Парк Хаус, Сандрингам, графство Норфолк, Англия, „ Принцесата на народа ” ще бъде помнена с нейната добрина, хубост, вродена изисканост, състрадателност, синият й дух и персоналната й позиция.

Често, приживе Лейди Даяна призоваваше хората да вършат положително на инцидентен принцип, без упования за премия, единствено със съзнанието, че един ден някой може да направи същото за вас.

Да си спомним за нея с някои от най-вдъхновяващите й цитати!

„ Правете единствено това, което ви споделя сърцето. ”

***

" Правете положително на инцидентен принцип, без упования за премия, единствено със съзнанието, че един ден някой може да направи същото за вас. "

***

„ Прегръдките могат да създадат доста положителни неща, изключително за децата. ”

***

„ Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани. ”

***

„ Семейството е най-важното нещо на света. ”

***

„ Не желая скъпи дарове и не желая никой да ме купува. Имам всичко, което желая. Искам просто някой, който да е до мен и да ме кара да се усещам в сигурност. ”

***

„ Казват, че е по-добре да си безпаричен и благополучен от богат и трагичен, само че какво ще кажете за един компромис като умерено богат и просто в въодушевление? ”

***

„ Обичам да съм свободен дух. На някои не им харесва, само че аз съм такава. ”

***

„ Отидох до учебното заведение и споделих на Уилям, че в случай че намериш някой, който обичаш в живота, би трябвало да се хванеш за него и да се грижиш за него, и в случай че имаш задоволително шанс да откриеш някой, който те обича теб, тогава би трябвало да го защитаваш. ”

***

„ Искам да вляза в една зала, било то болница за умиращите или болница за деца, и да усещам че съм нужна. Не просто да бъда. ”

***

„ Не се повеждам от ролевата книга... Води ме сърцето, не главата. ”

***

„ Всеки един от нас би трябвало да демонстрира какъв брой доста го е грижа за другите и в процеса да се грижи за себе си. ”

***

„ Когато си благополучен, можеш да прощаваш доста. ”

***

„ Животът е пътешестване. ”
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР